Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Presentatrice Marieke Elsinga heeft last van 'een zware kut'

Altijd vervelend, zo'n zware...

Marieke Elsinga

Qmusic-ster Marieke Elsinga is niet heel lang geleden bevallen. Een fantastische gebeurtenis in het leven van de radiopresentatrice, al zitten er ook wat haken en ogen aan het moederschap. Vooral zo kort na de bevalling.

Dat liet Elsinga weten aan RTL Boulevard. Wat die schaduwzijde precies is? Lichamelijke ongemakken.

'Om te kotsen'

Moeder zijn an sich bevalt uitstekend, zegt ze tegen het showbizz-programma. En ondanks dat ze alle clichés over hoe geweldig het moederschap is eigenlijk 'om te kotsen' vindt, zijn ze wel waar, geeft ze toe.

De bevalling zelf was daarentegen minder aangenaam. Marieke lag op een gegeven moment zelfs te gillen als een walvis, vertelt ze. Dat was op 9 november, vlak voordat zoon Jip ter aarde kwam.

Inmiddels zijn we vier weken verder en waggelt de Qmusic-vrouw weer rustig rond. Dat wil echter niet zeggen dat ze zich weer helemaal als nieuw voelt.

"Ik wil soms alleen een beetje teveel", aldus Elsinga. "Laatst had ik een te lange wandeling gemaakt en toen voelde het echt... ja... ik noem het maar een zware kut."

Voor alle kerels op deze wereld: dat is "het gevoel dat je lichaam er helemaal er via de onderkant uitvalt", aldus Elsinga.

Flinke bos hout

Kortom, te vergelijken met een avond bier drinken en kebab in je mik gooien, en dan de volgende ochtend na koffie en een peuk op de pot zitten. Althans, zo stellen wij ons dat voor.

Daarnaast loopt de radiopresentatrice tegenwoordig rond met wat extra ballast aan de voorkant. "Er zitten zo'n zes cupmaten bovenop, en ik stond al niet achter in de rij."

Ondanks alle ongemakken kan Elsinga niet wachten weer aan de slag te gaan bij de radio.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Shownieuws
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl