Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vermeend slachtoffer van Lange Frans: 'Naar ziekenhuis wegens letsel'

Lange Frans deed gister zijn verhaal over een opstootje bij luchthaven Schiphol. Inmiddels heeft ook het vermeende slachtoffer gereageerd.

Lange Frans

Grote kans dat Lange Frans zich binnenkort moet verantwoorden tegenover een rechter. Aanleiding is een opstootje dat afgelopen oktober plaatsvond op Schiphol. De rapper zou daarbij iemand hebben geduwd.

Het vermeende slachtoffer is een verkeersregelaar die Frans zou hebben gewezen op het feit dat hij op de busbaan reed. Lange Frans, die op Schiphol was om iemand op te pikken, zegt dat de verkeersregelaar vervolgens de passagiersdeur van zijn bolide blokkeerde. Dat pikte de rapper niet. Hij stapte uit en gaf de verkeersregelaar naar eigen zeggen "een zetje". Lange is daarna staande gehouden door de marechaussee. Een eventuele aangifte vindt hij overdreven, maar ziet hij met vertrouwen tegemoet, zo liet hij eerder weten aan Shownieuws.

Verkeersregelaar laat van zich horen

Na Frans heeft nu ook de verkeersregelaar van zich laten horen. Het vermeende slachtoffer heeft echter een iets andere lezing van het incident. Volgens hem heeft hij inderdaad een duw gehad van Lange Frans, maar zou hij daarbij letsel zijn opgelopen toen hij op de grond viel. De pijn in zijn nek zou zelfs zo erg zijn geweest dat hij naar het ziekenhuis is gegaan voor behandeling, valt te lezen op Shownieuws.

En waar Frans suggereerde dat de verkeersregelaar aangifte zou doen om de naam van de rapper te schaden - Lange Frans zegt dat hij door velen gehaat wordt vanwege zijn maatschappijkritische opvattingen - zegt het vermeende slachtoffer dat hij Frans helemaal niet heeft herkend als BN'er. Hij stelt dat hij slechts een 'halt heeft willen toeroepen aan zinloos geweld'.

Na het verhaal van de verkeersregelaar heeft ook Frans weer van zich laten horen. Zijn reactie: de man heeft "zeker niet" in het ziekenhuis gelegen. Dat stuk van het verhaal is dan ook "onzin", aldus de rapper.

Entertainment
  • Shownieuws
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl