Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lange Frans door Marechaussee staande gehouden op Schiphol

Mocht het een zaak worden, dan ziet de rapper deze met vertrouwen tegemoet, laat hij weten.

Lange Frans

Eind oktober is de rapper betrokken geweest bij een incident op Schiphol. Naar aanleiding daarvan werd Frans Christiaan Frederiks, zoals Lange eigenlijk heet, staande gehouden.

Opstootje

Lange Frans deed zijn verhaal bij Shownieuws. Het zou gaan om een opstootje bij Schiphol, waar de rapper zo'n anderhalve week geleden aan kwam rijden om iemand op te pikken.

Eenmaal daar had Frans een aanvaring met een verkeersregelaar. Dit omdat hij over de busbaan zou hebben gereden vlakbij de ingang van de luchthaven. Volgens de rapper werd hij 'afgesnauwd' door de verkeersregelaar en blokkeerde de man vervolgens de passagiersdeur van zijn auto. Degene die Lange Frans op wilde pikken kon op deze manier niet instappen en dus ging Frans over tot actie.

Zelf spreekt de rapper over het geven van "een zetje" om de weg vrij te maken naar zijn auto. De verkeersregelaar zou hierbij gevallen zijn en letsel hebben opgelopen. De man is van plan om aangifte te doen.

Een aangifte die Lange Frans met vertrouwen tegemoet zal gaan, zegt hij. De bekende maatschappijcriticaster vindt namelijk dat het incident zwaar overdreven en aangedikt is. Sterker, hij heeft zelfs het idee dat er sprake is van smaad, aangezien zijn naam wordt aangetast op basis van 'ongegronde redenen'. Aan Shownieuws liet Frans weten dat hij door velen gehaat wordt vanwege zijn opvattingen over maatschappelijke onderwerpen.

Nieuws
  • Shownieuws
  • BrunoPress/Heukers Media / Brunopress.nl