doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dennis Schouten en Charly Luske gaan knokken, maar wel 'op één voorwaarde'

Nu afwachten of Luske ingaat op het aanbod van Schouten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ac1fa628d5 img{#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ac1fa628d5 img{#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ac1fa628d5 img{#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-638ac1fa628d5 img{#fig-638ac1fa628d5 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Luske vs. Schouten

Roddelpraat-man Dennis Schouten duikt de boksring in met acteur en zanger Charly Luske. Althans, als laatstgenoemde voldoet aan de voorwaarde die Schouten gesteld heeft voorafgaand aan het 'gevecht van de eeuw'.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In het programma Boxing Influencers nemen BN'ers het tegen elkaar op in de ring. Potje knokken voor eeuwige roem, zeg maar. Op de Instagram-pagina van de show staat inmiddels een bericht dat het programma weer terug is van weggeweest.

'Ik betaal Dennis zelf als het mag'

"Bambam", reageert Luske, gevolgd door twee vlammetjes. Charly is kennelijk fan van de show.

Iemand anders heeft het enthousiasme van Luske opgemerkt schrijft "@charlyluske vs. @dennis_schouten1995". Een suggestie om de twee BN'ers tegen elkaar te laten knokken. Een pikant gevecht, aangezien de twee een nogal gecompliceerde relatie met elkaar hebben. En dat is nog licht uitgedrukt ook.

Hoe dan ook, Luske ziet zo'n confrontatie wel zitten. "Oh, please please please", schrijft de zanger, in de volle overtuiging dat hij het enfant terrible van de showbizz-industrie met gemak het licht uit z'n ogen zal slaan. "Ik betaal Dennis zelf als het mag."

Eén voorwaarde

In de meest recente Roddelpraat-aflevering wordt duidelijk dat ook Schouten inmiddels op de hoogte is van Charly's Instagram-berichten. "Charly Luske daagt mij uit om te vechten in de ring", aldus Schouten tegen zijn honderdduizenden Youtube-kijkers. Partner in crime Jan Roos stelt dat Dennis "zo slap is als een potje pap" en bovendien helemaal niet kan vechten.

"Dat gaat nu blijken", reageert Dennis, "want we hebben een scoop!" De Twentenaar stelt vervolgens dat hij het gevecht wil aangaan, maar wel onder één voorwaarde. Schouten: "Charly, ik kom naar jouw arena, als jij naar mijn arena komt." Luske moet dus volgende week aanschuiven als tafelgast bij Roddelpraat. Alleen dan is Dennis bereid de bokshandschoenen op te pakken en het gevecht voor eens en voor altijd te beslechten. Het is afwachten of Charly Luske op de uitnodiging ingaat.

Onthullingen en bedreigingen

Zo ja, dan zal hij er ongetwijfeld alles aan doen om de juice-man knock-out te meppen. In een Roddelpraat-aflevering van enkele maanden terug onthulden Schouten en Roos namelijk dat de acteur - getrouwd met Tanja Jess - intiem gedanst had met een jonge vrouw. Het meisje in kwestie had daarna ook nog intiem app-contact met Luske en de stuurde de app-gesprekken, inclusief voice-memo's en alles, naar Roddelpraat. Niet veel later kwam Tanja Jess met een statement over dat de relatie inderdaad niet zo goed ging. Ook biechtte Luske zijn buitenechtelijke avontuurtjes op.

Maar daarmee was de ruzie tussen Schouten en Luske niet bekoeld. Integendeel. Dennis Schouten moest naar eigen zeggen zelfs een tijdje onderduiken wegens bedreigingen van Charly. Schouten destijds:

"Ik kreeg berichten binnen, telefoontjes, dat Charley wel hele andere plannen had. Zo werd er geld geboden, 500 of 1000 euro. Hij was in ieder geval met twee groepen in gesprek om mij in elkaar te laten slaan. (...) In elkaar slaan, maar wel laten leven."

Ook onthulde Schouten dat hij een telefoongesprek had gehad met "iemand die Charly kent". Deze persoon zou hem hebben gewaarschuwd dat Luske het had over 'het gooien van molotovcockails' naar zijn auto en 'ontvoering'.

De boel liep uiteindelijk met een sisser af, maar wellicht wordt deze vete nieuw leven ingeblazen in de vorm van een bokswedstrijd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws