Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dennis Schouten: 'Charly Luske was met twee groepen in gesprek om mij in elkaar te laten slaan'

Dennis Schouten is naar verluidt ondergedoken omdat Charly Luske hem iets aan zou willen doen.

Dennis Schouten

Nee, het botert niet echt tussen Schouten en Luske. De oorzaak: een uitzending van Roddelpraat, het Youtube-programma waarin Dennis Schouten en Jan Roos alles en iedereen op de hak nemen en sappige nieuwtjes uit showbizzland bespreken.

In de aflevering van vorige week onthulden Schouten en Roos dat acteur en zanger Charley Luske - getrouwd met Tanja Jess - intiem gedanst had met een jonge vrouw. Het meisje in kwestie had daarna ook nog intiem app-contact met Luske en de stuurde de app-gesprekken, inclusief voice-memo's, naar Roddelpraat.

Niet veel later kwam Tanja Jess met een statement over dat de relatie inderdaad niet zo goed ging. Charley trok daarnaast het boetekleed aan op Instagram en dat was het dan. Ware het niet dat Dennis Schouten inmiddels is ondergedoken omdat hij bedreigd zou worden door Charly Luske.

Knokploegen en molotovcocktails

In de Roddelpraat-uitzending van gister ging Dennis Schouten dieper in op deze dreiging. Schouten: "Ik kreeg berichten binnen, telefoontjes, dat Charley wel hele andere plannen had. Zo werd er geld geboden, 500 of 1000 euro. Hij was in ieder geval met twee groepen in gesprek om mij in elkaar te laten slaan. (...) In elkaar slaan, maar wel laten leven."

Medepresentator Jan Roos vraagt uit welke hoek die berichten afkomstig zijn. Dennis Schouten: "Mensen uit zijn omgeving die het van hem aanhoorden en zeiden: 'Charly, doe het nou niet' en zich uiteindelijk zorgen maakten om mij."

Schouten vertelt vervolgens dat hij nog een telefoontje ontving van 'iemand die Charly kent'. Deze persoon zou hem hebben gewaarschuwd dat Luske het had over 'het gooien van molotovcockails' naar zijn auto en 'ontvoering'. Schouten heeft naar eigen zeggen wel contact opgenomen met de politie, maar kon niet direct aangifte doen. Wel heeft hij op Instagram een bericht gezet waarin hij iets zei over de dreiging. "Want dan weet 'ie dat 'ie in de gaten wordt gehouden."

Charly Luske reageert

Niet veel later gaf Luske op zijn beurt aan wel aangifte te hebben gedaan. Dit omdat hij naar aanleiding van het Instagram-bericht van Dennis Schouten, waarin hij van bedreiging werd beschuldigd, nu zelf bedreigd werd. Kortom, de beschuldigingen vliegen over en weer en de kans zit er dik in dat dit verhaal nog een staartje krijgt. Dennis Schouten heeft aangegeven dat zijn huis nu extra wordt beveiligd met camera's. Of hij nog steeds op een andere plek verblijft, is onduidelijk.

Nieuws
  • Videostill Roddelpraat