Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Overeem slaat Badr neer, Hari denkt aan einde carrière

Badr Hari (37) en Alistair Overeem (42) stonden weer eens tegenover elkaar in de ring. Een gevecht dat drie rondes onderweg was toen Overeem de overwinning binnensleepte. Maar die kreeg hij niet cadeau.

Badr Hari

Beide vechtmachines zijn gepokt en gemazeld en hebben in het verleden de nodige successen geboekt in de ring. Het was dus veteraan versus veteraan in het Glory-gevecht. Bovendien was deze confrontatie de apotheose van een trilogie, waarvan zowel Hari als Overeem al een overwinning pakte. Maar die prestaties werden alweer dertien jaar geleden behaald.

Fans hebben dus lang moeten wachten op Hari vs. Overeem III, maar gisteravond was het dan zover.

Badr gaat neer

In een uitverkocht en uitzinnig Gelredome in Arnhem stonden de kickbokser tegenover elkaar. Hari begon sterk, maar moest in Overeem uiteindelijk zijn meerdere erkennen.

Een langer fragment van het gevecht en de knock-down zie je hier.

Dit leek vooral een kwestie van uithoudingsvermogen te zijn. Waar Hari's tank redelijk snel leeg was, had hij in ronde drie nog een zeer gretige Overeem tegenover zich. De 42-jarige 'Demolition Man' deelde een harde klappen uit, waarna Hari tweemaal richting de grond ging. Winnaar: Overeem.

Badr denkt aan stoppen

"Ik ben serieus na aan het denken om een einde te breien aan mijn carrière", zei Badr Hari kort na de wedstrijd, waarna een luid applaus vanuit het publiek klonk. "Bedankt! Ik hou van jullie! En wie weet op een andere plek."

Sport
  • RTL, Videoland
  • BrunoPress/Hans de Vries / Brunopress.nl