Saskia's secrets: 'De man met de monsterpiemel'

Saskia is eigenaresse van escortbureau Deepest Secrets. In Panorama vertelt ze over haar belevenissen. Uit de editie van woensdag 7 september 2022: als 'ie een hele grote heeft. “Hij was niet alleen lang, maar ook nog eens dik. Niet te doen.”
@media (max-width: 679px){#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651defff5e5cc img{#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651defff5e5cc img{#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651defff5e5cc img{#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{background: #eee;}#fig-651defff5e5cc img{#fig-651defff5e5cc img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Saskia's secrets

Veel mannen denken dat ik lekker ga op goed gebeft of gevingerd worden, maar eerlijk gezegd geef ik daar weinig om. Ik ga vooral hard op mannen die iets te vertellen hebben. Slimme mannen die weten hoe het werkt in de wereld. Daar ga ik graag heen. Ik had dus echt geluk toen deze schooldirecteur me boekte. Er was meteen een klik en na een uurtje kletsen boekte hij me langer bij.

Zo gezellig was het.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Toen we naar boven gingen voor de seks had ik er eigenlijk best wel zin in. Maar toen de onderbroek uitging, schrok ik me rot. Deze man had dus echt een dinosauruspiemel.

Wat een monsterding, niet normaal. Hij was niet alleen lang, maar ook nog eens dik. Niet te doen. Een klant weigeren doe ik niet, dus ik heb braaf seks met hem gehad en geprobeerd standjes aan te houden waarbij hij niet te diep kon komen. Ik denk dat hij het erg naar zijn zin had, want een week later boekte hij me weer. Maar ik liep met een zere poes en zag het echt niet zitten weer naar die man te gaan, hoe leuk hij ook was. Ik loog tegen de planning dat ik niet kon en toen hij maar aan bleef dringen, bleef ik ‘niet kunnen’. Uiteindelijk voelde ik me zo schuldig dat ik hem een mailtje stuurde. “Jij bent gezegend met een mooie, grote piemel,” schreef ik hem, “maar voor mij past dat echt niet.”

Hij moest even over een antwoord nadenken, maar reageerde uiteindelijk begripvol. Hij wilde me zelfs nog een keer boeken zonder dat we aan penetratie zouden doen. Toen biechtte hij op dat het zijn grote fantasie was om een keer alle dames uit mijn bedrijf te boeken. Nou hoor ik wel vaker bullshit van klanten, maar deze man bleek bloedserieus.

Binnen een week had ik het geregeld. Op de afgesproken tijd stonden we met z’n zessen voor zijn deur. Hij had het heel gezellig gemaakt met statafels, hapjes en drankjes.

Voor ons alle zes had hij een brief geschreven waarin stond wat hij verwachtte: geen grote groepsorgie, maar gewoon een gezellig samenzijn. We gingen ervoor.

Toen ik later bovenkwam, was ik een momentje echt even trots om mijn hele bedrijf op één bed bezig te zien

We begonnen met een soort quizje waarin iedereen stoute seksvragen moest stellen en beantwoorden en het was oprecht gezellig. Maar op een gegeven moment was het eten een beetje op en begon de boel wat in te kakken. Ik stelde voor om even lekker om te kleden en hem om de beurt vijf minuten te pijpen. Nou, daar had hij wel zin in. Hij voelde zich de koning.

Hij ging op de bank zitten, met zijn pik waar ik de meiden natuurlijk al voor gewaarschuwd had. Sommigen hadden zich echt verheugd op de monsterpiemel, maar het monster bleek helaas niet thuis. Meneer kon zijn pik niet stijf krijgen. Zenuwen natuurlijk, kon ik me wel iets bij voorstellen.

Toen het mijn beurt was om te pijpen, vroeg ik hem zachtjes hoe hij de avond verder voor zich zag. Hij wilde een paar meisjes mee naar boven voor seks en de rest van de meiden zou dan later aansluiten. Zo geschiedde: hij vertrok met drie meiden naar boven. Toen ik later bovenkwam, was ik een momentje echt even trots om mijn hele bedrijf op één bed bezig te zien. Twee dames waren met elkaar bezig, eentje lag pontificaal op haar rug veel ruimte in te nemen, er was er één aan het pijpen en de laatste zat er een beetje afwachtend bij.

Ik nam alles even in me op. Handig om straks te gebruiken in het functioneringsgesprek met de meiden, maar dat was voor op de terugweg. Nu moesten we eerst zorgen dat de man met de monsterpiemel het naar zijn zin zou hebben. Als iemand 4000 euro neerlegt voor een date, is het wel fijn als ie tenminste één keer gekomen is. We hebben allemaal hard gewerkt, maar of het echt gelukt is hem klaar te laten komen, weet ik eerlijk gezegd niet zeker. Uiteindelijk heb ik de andere meiden de kamer uitgestuurd zodat hij met een vrouw alleen bleef. Dat hielp iets, maar hij bleef volgens mij moeite houden met zijn erectie.

Toen we uiteindelijk allemaal gedoucht weer beneden stonden, zei hij wel dat hij erg van de avond genoten had. Later gaf hij bij de planning aan dat hij nog wel een keer een dergelijk avondje met ons wilde. Wij reageerden allemaal heel enthousiast, maar we zijn nu een half jaar verder en hij heeft het nog steeds niet geboekt. Hij boekt af en toe wel een van de dames van die avond, maar ik denk dat zes vrouwen hem toch te veel was. Misschien zijn sommige fantasieën vooral geil als ze een fantasie blijven?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws