Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Donny M. bekent ontvoeren en doden van 9-jarige Gino’

De 22-jarige Donny M. zou tijdens een politieverhoor bekend hebben dat hij betrokken is geweest bij de ontvoering en de dood van de 9-jarige Gino.

‘Donny M. bekent ontvoeren en doden van 9-jarige Gino’

Het nieuws werd vanochtend gebracht door 1Limburg. De nieuwssite laat niet weten waar zij de informatie gevonden hebben. Sjanneke de Crom, de advocaat van Donny M., wil het nieuws niet bevestigen. Ook een woordvoerder van justitie wil geen uitspraken doen over het verhoor.

DNA gevonden

1Limburg meldt naast de bekentenis ook dat er bewijsmateriaal tegen Donny M. is gevonden. Het DNA van de verdachte zou aangetroffen zijn op het stepje van Gino, dat tijdens de zoektocht naar de 9-jarige gevonden werd in Landgraaf.

Donny M. wordt naast het ontvoeren en doden van Gino ook verdacht van het bezit van kinderporno. Op 14 september moet hij voor de rechter verschijnen tijdens een openbare zitting.

Inbraak

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat de oudere zus van Gino is gearresteerd voor inbraak, huisvredebreuk en het verstoren van een plaats delict. Ze zou samen met twee andere vrouwen in hebben gebroken in de woning van Donny M. Na een verhoord zijn alle verdachten weer vrijgelaten.