Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Arie Boomsma deelt vreemde 'slaapkamertip'

Heb je nog een rol duct tape liggen? Dan kan je direct aan de slag.

Boomsma

Arie Boomsma staat om veel dingen bekend; de vele inktplaatjes op z'n armen en borstkas, zijn geloof in De Heer en natuurlijk zijn grenzeloze en eeuwige streven naar gezondheid en een perfect lichaam. De boomlange Boomsma is naast presentator en fotomodel sinds 2016 dan ook sportschooleigenaar.

Kortom, Arie is niet alleen ijdel, hij werkt zich ook dagelijks het zweet in z'n naad om een beetje goed voor de dag te komen. Is 'ie niet met gewichten in de weer, dan laat hij zijn gigantische lijf wel zakken in een of andere sloot. Echt niks is de zelfverklaarde gezondheidsgoeroe te gek, zo lijkt het.

Tape?

In zijn zoektocht naar een überfit lijf deelt hij zijn bevindingen met regelmaat met alle volgers op Instagram. Zo ook zijn laatste 'slaapkamertip'. Arie heeft namelijk wat nieuws: tape. Houdt de christelijke spierbundel zich tegenwoordig bezig met BDSM (bondage and discipline, dominance and submission) dan? Neen, hij plakt z'n waffeltje dicht.

Volgens Boomsma is het namelijk goed om door je neus te ademen. Een must zelfs. "Je wordt frisser wakker, hebt meer energie, herstelt sneller tijdens en na trainingen"legt hij uit. "En het heeft volgens de wetenschap ook nog allerlei gezondheidsvoordelen." Zo'n stuk tape kan dan helpen om de klep gesloten te houden, showt hij trots op Instagram.

Op die manier tapet Arie tegenwoordig zijn mond dicht als 'ie grasmaait, afwast of stofzuigt. Maar ook in de slaapkamer hoeft zijn vrouw geen lieve (of vieze) woordjes meer te verwachten; de presentator plakt ook 's nachts de boel af, zo laat hij weten.

'Waarschuw je partner'

Arie: "Eerlijk gezegd is het ook gewoon leuk om over het ongemak van zo’n handeling heen te stappen en zoiets gewoon eens te proberen. Waarschuw wel even je partner of huisgenoot als je niet alleen woont (misschien zijn ze blij, want een neusademer snurkt over het algemeen aanzienlijk minder!)"

Of de fitnessgoeroe voortaan ook met een afgeplakte bakkes aan talkshowtafels gaat zitten is nog niet bekend.

Lifestyle
  • RTL Boulevard
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl