doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen uit felle kritiek op Arie Boomsma

We hebben Johan al een paar keer los horen gaan over Arie Boomsma tijdens de laatste uitzendingen van Veronica Inside. Nu haalde hij ook in een aflevering van Jinek flink uit naar de presentator.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Johan Derksen uit felle kritiek op Arie Boomsma

De problemen met Boomsma begonnen na de zogenaamde ‘racisme-uitzending’. Een aantal mensen vonden de aflevering aanstootgevend. Onder hen viel ook Arie Boomsma, die verschillende adverteerders opriep om te stoppen met reclame maken bij het programma van Derksen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Johan blikte tijdens de talkshow terug op de uitzending die voor alle problematiek zorgde. “Het probleem in Nederland is dat als je iets zegt, je meteen een stempel krijgt van ‘racist’. Als ze mij een racist vinden: prima, dat mag. Doe aangifte bij de politie en de rechter bepaalt dan dat ik een racist ben, maar niet Arie Boomsma”, zei de voormalig profvoetballer in de laatste uitzending van Jinek.

Klootzak

Dat Johan behoorlijk pissig is over de presentator is wel duidelijk: “Zo’n klootzak die dan ook nog eens alle adverteerders gaat bellen van: je moet niet meer adverteren bij dit programma.” Hij ergerde zich er voornamelijk aan dat een groot deel van de reclamemakers meegingen in het advies van Boomsma. “Weet je wat ik nog triester vind? Dat heel grote merken hun oren laten hangen”, aldus een geïrriteerde Johan. “Die waren in één keer weg, omdat Arie Nobody belt. Ik ga hier toch ook geen pleidooi houden: ga nooit meer naar de sportschool van Arie Boomsma. Dat is van hetzelfde niveau.”

Veronica Inside

De problematiek rond de uitspraak over Akwasi zorgde voor onzekerheid over de toekomst van Veronica Inside. "Ik was daar niet opnieuw gaan zitten als John de Mol niet met het contract gewapperd had", vertelde Derksen tijdens Jinek. Voorlopig gaat het programma dus gewoon door en Johan blijft gewoon zichzelf. In de aflevering van morgen kunnen we dan ook een flinke betoog over het Griekenland-debacle van de Oranjes verwachten, vertelde hij.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws