Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter Gillis moet boete van kwart miljoen aftikken

Maar of de multimiljonair er wakker van ligt...

Peter Gillis

Peter 'Peerke' Gillis is wel vaker in het nieuws de laatste tijd. De Massa is Kassa-ster was onder meer onderwerp van een AD-artikel over vermeende intimidatie, belastingontduiking en verpauperde parken. Vijf gemeenten zouden zelfs zijn vergunningen in willen trekken en de Brabantse multimiljonair het liefst zien vertrekken.

Daarnaast zou het flink hommeles zijn in zijn relatie met de 28 jaar jongere Nicol. Geruchten van overspel van de kant van Nicolleke werden echter stellig ontkend, door zowel Peerke als Nicol. Hoe dan ook, het rommelt af en toe in huize Gillis.

Gillis moet lappen

Maar het houdt voorlopig nog niet op wat slecht nieuws betreft. Gillis heeft namelijk een boete te pakken. En niet zomaar een bon, nee, eentje van een kwart miljoen pegels. Reden voor de sanctie is het 'illegaal huisvesten van arbeidsmigranten' op zijn vakantiepark De Berckt in het Limburgse Baarlo.

De gemeente heeft de vakantieparkenmagnaat eerder op zijn vingers getikt vanwege deze kwestie, maar heeft na recente controles besloten dat Gillis alsnog moet lappen. Dit omdat er volgens hen nog steeds illegale huisvesting plaatsvindt.

Peter bevestigt dat het bewuste park recentelijk gecontroleerd is, maar wil en kan nog niks zeggen over de boete. Naar verluidt moet hij zich nog verdiepen in de kwestie voordat hij met een reactie komt.

Entertainment
  • NU.nl, Telegraaf
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl