Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland na delen halfnaaktfoto: 'Waarom wordt dit geseksualiseerd?'

Bridget wil de boel lekker door laten waaien en snapt de online haat niet.

Bridget Maasland

Inmiddels is de hitte alweer overgewaaid, maar enkele dagen terug zweette half Nederland als 'n otter. De oplossing? Kleding uit. Althans, zo ging Bridget Maasland met de tropische temperaturen om. En Bridget zou Bridget niet zijn als ze dat niet met haar complete achterban zou delen op Instagram.

#lookoftheday

In enkel een HEMA-onderbroekje poseerde Maasland voor de spiegel, maakte er een foto van en deelde het resultaat op social media onder de hashtag #lookoftheday. Het bijschrift: "Eigenlijk is deze look perfect met die hitte."

Nu slingert de 47-jarige blondine wel vaker selfies het web op - heel vaak zelfs -, maar dit keer werd de kiek niet door iedereen gewaardeerd.

'Waarom wordt dit gelijk geseksualiseerd?'

Ene Moerman vraagt zich namelijk af of dit dan direct op internet gegooid moet worden. En een Peter vraagt bijvoorbeeld 'wat de vriendjes van je zoon zeggen'. Een opmerking die bij de presentatrice in het verkeerde keelgat schiet, zo blijkt uit haar reactie. Met een comment zet ze direct een 'tegenaanval' in.

"Waarover? We worden allemaal naakt geboren, waarom als we iets van een (vrouwen) lichaam zien wordt dit gelijk geseksualiseerd?" reageert een enigszins gepikeerde Bridget. "Ik zie op insta de hele dag mannen in een boxer, hun droog, afgetrainde lichamen tonen. Waarom als een vrouw in een boxer dit laat zien wordt daar anders naar gekeken?! Ik ben 47, wij liepen vroeger zo ook op het strand. We zijn toch allemaal voor bodypositivity. En wat zie je nou eigenlijk op deze foto. Wat een preuts gedoe zeg. Maak je druk om belangrijke kwesties."

Het ziet er dus naar uit dat Bridget gewoon blijft doen wat Bridget altijd doet: selfies maken en posten op haar kanalen. Met of zonder onderbroekie an.

Entertainment
  • Instagram, Mediacourant
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl