Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Temptation Island-deelneemster deelt sexy lingeriefoto op Instagram

De 25-jarige deelneemster weet maar al te goed wat haar fans graag willen zien.

annebel

Eén van de meest spraakmakende deelnemers van het nieuwste seizoen van Temptation Island is toch wel Annebel Visscher. Deze prachtvrouw uit Leeuwarden trekt flink de aandacht met haar droomlichaam, grote lippen en lange haren. Ze heeft inmiddels een flinke schare fans aan zich weten te binden op social media: 53.000 volgers welteverstaan.

Annebel is de minste niet, die geeft haar fans precies wat ze willen zien. Borsten, billen en lingeriefoto's. Zo ook vanochtend, toen ze een extreem pikante foto op haar profiel slingerde. En haar volgers zijn er gek op. De reacties staan vol met hartoogjes, vlammetjes en applaus-emojis, vergezeld door complimenten als "Bodygoals", "Wauw" en "Niet normaal prachtig".

Kijk, als een foto dit soort reacties uitlokt dan moet 't wel een hele goeie zijn. Het zou bijna een misdaad zijn om jullie als trouwe Panorama-lezers dit kunstwerkje te laten missen. Dus bij deze. In volle glorie.

Vroeger

Annebel heeft er niet altijd zo uitgezien. Dat we dit weten, hebben we te danken aan het Instagram-account LoveReality. Op het profiel van LoveReality pronkt namelijk een foto van Annebel, van toen ze een jaar of 16 à 17 was. Zie het verschil tussen toen en nu hieronder.

In de reacties onder de foto wordt druk gespeculeerd over wat de schoonheid aan haar uiterlijk heeft gedaan. Zo wordt er gepraat over mogelijk anabolen-gebruik en over plastische chirurgie. De reacties zijn over het algemeen een stuk minder positief dan onder de foto op haar eigen profiel. Dit ging Annebel blijkbaar niet in de koude kleren zitten, want ze besloot de discussie te beëindigen met de volgende reactie: "Hartstikke leuke reacties mensen, maar ik heb alleen m’n lippen gedaan….".

Entertainment
  • Tom Cornelissen