Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit kost het om Dries Roelvink in te huren voor je feestje

Wil jij van je verjaardag een echte knalfuif maken? Dan moet je natuurlijk de enige echte Dries Roelvink uitnodigen. Voor een zacht prijsje kan dat geregeld worden. 

Dit kost het om Dries Roelvink in te huren voor je feestje

De looks, de stem, de moves: Dries Roelvink heeft het allemaal. Hij is misschien een tikkeltje fout - we noemen een connectie met de onderwereld - maar dat maakt hem geen minder goede artiest. Sterker nog, Dries is toch wel één van de echte koningen van de Nederlandse muziekwereld.

Zo’n talent moet je natuurlijk een keer live meemaken, en er is uiteraard geen beter moment om dat te doen dan op je eigen feestje. Voor iedereen die daarvan droomt, is er nu geweldig nieuws, want voor een klein zakcentje maakt Dries van jouw fuifje een avond om nooit te vergeten.

Dus, wil jij er samen met Dries een dolle drankavond van maken? Voor een luttele 2.000 euro heb je de ster uit de Jordaan maar liefst een half uur bij je op het toneel. Speciale eisen heeft hij niet: je hoeft alleen maar te lappen en dan komt hij vanzelf opdagen. De beste man schijnt overigens van chardonnay te houden, dus zet alvast maar een glaasje voor hem klaar. Wie weet blijft hij dan nog even hangen.

Entertainment
  • BrunoPress