Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Monica Geuze deelt sexy lingeriefoto

De vlogger blikt terug op haar shoot voor FHM, toen ze verkozen werd tot de mooiste vrouw van het jaar.

Zien: Monica Geuze deelt sexy lingeriefoto

Het is al bijna een jaar geleden dat Monica door FHM werd bekroond tot ‘Mooiste vrouw van Nederland’. Speciaal voor deze uitreiking deed Monica een steamy shoot in lingerie, en daar deelde ze laatst een paar foto's van. Vooral met het tweede kiekje weet Monica haar volgers in vuur en vlam te zetten met een lingeriefoto.

De positieve reacties op de foto stromen in no time binnen en bevatten vooral heart eyes en vlammetjes. “Damnnnn we want more“, “Kan je aub weer winnen? Je bent mooi”, “Deze meid” en “Powervrouw” klinkt het in de comments.

Mooiste vrouw van Nederland

Vorig jaar sleepte Monica de titel van Mooiste vrouw van Nederland in de wacht, iets wat ze destijds behoorlijk onwennig vond. “Nu voelt het nog een beetje onwennig, maar over veertig jaar denk ik: Wow wat vet! In 2021 was ik gewoon nummer 1.” Toch betekende de titel an sich niet zoveel voor de beauty, wist ze te vertellen. “Ik denk dat niemand zich de mooiste vrouw van iets voelt. Ik zou willen dat elke vrouw zich de mooiste vrouw ter wereld zou voelen. Zo’n titel voegt pas iets toe als je het zelf gelooft.”

Entertainment
  • BrunoPress