Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beau van Erven Dorens: 'Yvon Jaspers is gewoon een pooier'

Beau van Erven Dorens vindt wel wat van het concept Boer Zoekt Vrouw. De talkshowhost noemde presentatrice Yvon Jaspers een pooier en dat leidt tot woede onder een deel van de kijkers van het agrarische datingprogramma.

Beau

Boer Zoekt Vrouw is ook dit seizoen weer rete-populair. Niet zo vreemd dat de perikelen rondom de boeren, het datingmateriaal en Yvon Jaspers zelf, geregeld onderwerp van gesprek zijn op de beeldbuis. Zo ook gisteren bij Beau.

'Gewoon een pooier'

Te gast waren de man met de karakteristieke stem Marc-Marie Huijberts en BBB-politica Caroline van der Plas. Beiden dol op BZV. Dat geldt echter niet voor presentator Beau van Erven Dorens. "Yvon Jaspers is gewoon een pooier", aldus Beau. "Ze is gewoon de hele dag bezig om boeren te koppelen aan leuke vrouwen."

Marc-Marie – groot BZV-fan – was het niet met deze opmerking eens. "Nou, nou, nou", reageerde Marc-Marie op z'n Marc-Maries. Beau: "Het is toch gewoon zo?"

Maar daar gaat Huijbregts niet in mee. De cabaretier noemt Yvon Jaspers eerder een 'matchmaker', geen pooier. Of Van Erven Dorens zich daar in kan vinden? Mwah. "Nou ja, dat is gewoon zeg maar een hippe pooier", stelt hij. "Nee, maar echt."

'Best wel ranzig'

Marc-Marie probeert de geest van het programma vervolgens te duiden. "Je moet je voorstellen dat je op een boerderij zit waar nooit iemand langskomt", legt hij uit, "en dan komt Yvon en dan vind je de liefde van je leven."

Beau knalt er direct een ander perspectief tegenaan: "Er zit dus een best wel moeizaam figuur tussen de koeien en dan komen er drie vrouwen en die worden dus door de pimp, Yvonne, gewoon voor die man neergegooid. Van: iemand moet met hem het leven verder gaan delen! Ik vind dat best wel ranzig vaak."

Marc-Marie: "Ja, zoals jij het zegt is het ranzig, maar alles is ranzig zoals jij het zegt!"

Entertainment
  • T&W, Metro
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl