Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kijkers ergeren zich groen en geel aan boerin Annemiek

Gisteravond was het in Boer Zoekt Vrouw tijd voor de dag-dates! En dat verliep bij de één wat soepeler dan bij de ander. Bij boerin Annemiek liep het niet.

Annemiek met haar logeerdates

Boerin zoekt Man

In Boer zoekt Vrouw gaat Yvon Jaspers al jaren op zoek naar leuke partners voor boeren die moeilijk aan de vrouw (of man) komen. Sinds een aantal jaren zien we ook steeds vaker vrouwelijke boeren voorbij komen. Zo ook boerin Annemiek. Deze knappe boerin uit Tynaarlo kreeg meer dan 600 brieven! Na de speeddates van vorige week was het gisteren tijd voor de dag-date met vier uitgekozen mannen. Maar dat verliep, tsja, wat stroefjes.

'Gezellig'

Annemiek ging met haar vier uitgekozen potentiële lovers op survivaldate. Nadat de heren zich shirtloos van een glijbaan hebben gestort, was het tijd voor een 'gezellig' pizza-etentje. Dat 'gezellig' staat niet voor niets tussen haakjes: het gesprek sloeg namelijk niet zozeer dood, maar was nagenoeg niet aanwezig. Kandidaat Jelte probeerde het gesprek nog wat op gang te houden, en kreeg daarvoor lof van Annemiek: "Jij scoort pluspunten." Maar na keurig antwoord te hebben gegeven op de vragen deed Annemiek vrij weinig moeite om zelf het gesprek op gang te houden. Zeg maar gerust geen moeite.

Ontdooien

Had ze zelf ook wel in de smiezen, want na afloop van de dag-date bekende ze aan Yvon dat ze er eigenlijk niet zoveel zin in had. En dat het gesprek inderdaad niet zo soepel verliep. Annemiek: "Je merkt bij sommigen ook dat ze een beetje moeten ontdooien." En dát schoot bij de kijker nogal in het verkeerde keelgat. Twitter was het roerend eens: "Er is er maar één die moet ontdooien, en dat ben jij, botte boerin."

Bekijk hieronder enkele tweets: