Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen heeft niet per se heel veel zin in het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw

In augustus is Boer zoekt Vrouw weer op televisie. Iets waar miljoenen mensen naar uitkijken, maar de bekendste snor van het land is er daar duidelijk niet een van.

Boer zoekt vrouw

In de Oranjezomer van de mannen van VI gaf Genee het voorzetje. "Dat vind je leuk, toch? Daar kijk je naar uit, toch?" aldus de presentator richting Derksen na de mededeling dat het retepopulaire KRO-NCRV-programma in augustus weer begint. Diens reactie op de retorische vraag was op zich te verwachten. Maar vooral de manier waarop hij zich verwoordt is weer om in te lijsten en op te hangen: "Zo'n wanhopige boer die ergens in de Flevopolder al jaren zit te masturberen die dan plotseling een vrouw wil hebben."

First Dates

Ook is Johan niet echt fan van datingprogramma's als First Dates: "Dan zie je zo'n gozer aan de bar zitten en dan komt er zo'n varken binnen en dan denkt 'ie: 'Oh, waar ben ik aan begonnen?'" Kortom, we hoeven Derksen zelf in ieder geval niet in een reality-programma te verwachten. Niet erg, zolang hij er maar wel over blijft praten.

Misschien ook voor jou:
Johan Derksen over reallifesoap Rachel Hazes: ‘Wat een bagger!’
Entertainment
  • Veronica Inside
  • Patrick van Emst / Brunopress.nl