Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

NASA wil aliens lokken met naaktfoto’s

Een intergalactische bootycall

aliens

Als je op Tinder geen leuke matches in je eigen stad of dorp kunt vinden, zet je eenvoudig de maximumafstand wat omhoog. Maar op een gegeven moment houdt het op. Tenzij je NASA heet. Zij gaan namelijk nog een stap verder en zijn van plan een aantal naaktfoto’s het heelal in te slingeren.

Dickpic van ET

Mocht er, zoals Het Goede Doel zich in de jaren ’80 al afvroeg, leven op Pluto zijn, dan moeten deze naaktfoto’s een reactie uitlokken.“De boodschap is eenvoudig, maar toch veelbetekenend”, zegt NASA. “Als we, en dit is puur hypothetisch, een reactie zouden krijgen van buitenaardse wezens, zouden we deze met ongeveer dezelfde strekking als ons bericht verwachten.”

Een dickpic van ET dus?

Nou ja, ongeveer. Toegegeven, afbeeldingen van naakte menselijke lichamen zijn niet de enige informatie die NASA met de boodschap wil overbrengen. In het gecodeerde bericht komt ook ‘de biochemische samenstelling van leven op aarde’ en ‘de positie van het zonnestelsel in de Melkweg ten opzichte van bekende bolvormige sterrenhopen’ te staan. Maaaaaaar, daarop volgen dus naaktfoto’s! Natuurfotografie! Nudes!

Wie o wie

En dus vragen wij ons af wiens gelijkenis ze gaan gebruiken voor deze ondeugende intergalactische bootycall. Kim K? Onze Yolanthe? Of toch ervaringsdeskundige Marc Overmars?

Bizar
  • iStock