Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fotogenieke mannen gezocht: drie vriendinnen maken scheurkalender van dickpics

Op dit moment wordt er met bloed, zweet en tranen gewerkt aan de Dickalender, een scheurkalender met op elke bladzijde een tampeloeris in vol ornaat. Elke man kan een bijdrage insturen. Anoniem, welteverstaan.

Dickalender

De Dickalender, en de gelijknamige website waar je kiekjes van je sergeant-majoor kunt uploaden, is bedacht door Laura (26), Lana (29) en Sharona (29). Aanleiding hiervoor waren de dickpicks die ze zelf met regelmaat ontvangen. Die snikkels krijgen ze naar eigen zeggen via bijvoorbeeld dating-apps ongevraagd toegestuurd.

'Niks tegen piemelfoto's'

"Begrijp me niet verkeerd", zegt Laura tegen EditieNL, ik heb niet per definitie iets tegen het versturen van piemelfoto's, maar het is niet echt gepast om zo een gesprek te openen."

Toch gebeurt dit volgens de dames met regelmaat. Laura: "Prima als je na een tijdje een dickpic stuurt om de boel op te leuken, maar niet als kennismaking."

Dan maar een Dickalender

De gewoonte van deze exhibitionistische mannen bracht de drie vriendinnen op een idee: een kalender. Voor de foto's die ze gebruiken om de 365 dagen te vullen, richtten ze een platform op. Een website waar mannen hun creatieve en klassieke dickpicks kunnen dumpen.

"We bieden ze een plek om hun piemel te delen", aldus Laura. "Zodat ze niet meer ongevraagd in onze DM hoeven te sliden."

Of er een beetje animo is? Zeker wel. In de eerste drie dagen zijn er al ruim zeventig leutershots binnengekomen, vertellen de dames. Als ze er 365 hebben, gaat de Dickalender in productie. Klein, dik, lang, scheef, kaarsrecht, ze komen er allemaal op.

Laura: "Ik zie de kalender als een ode aan de piemel."

Behoefte om met je vleestoeter in honderden wc's te schitteren? Anoniem uploaden kan hier.

Lifestyle
  • EditieNL, RTL Nieuws
  • Pexels