Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

NASA bevestigt: ‘Er is geen kolonie met seksslaven op Mars’

Hè jammer jongens, zeg die ruimtereis dan maar weer af.

NASA bevestigt: ‘Er is geen kolonie met seksslaven op Mars’

NASA, vlaggenschip van de ruimtevaart, waant zich natuurlijk in de onbekende wateren van het heelal. Een wereld die voor veel mensen een mysterie is, waardoor we alleen maar kunnen gissen naar de dingen die zich schuilhouden achter de sterren. En gissen, dat doet men zeker, vooral in de VS, de thuisbasis van de National Aeronautics Space Administration.

De theorie die sinds kort het hardst rondgaat, is een bijzondere. Volgens Robert David Steele, een voormalig medewerker van de CIA, verbergt de ruimtevaartorganisatie een groot complot. “Er is een geheime kolonie op Mars, die bewoond wordt door kinderen die gekidnapt werden en vervolgens op een 20 jaar durende reis naar Mars worden gezet. Eens aangekomen kunnen ze dan niet anders dan fungeren als slaven in die kolonie.”

Officieel antwoord

Hoewel de woorden van Steele in de oren van de nuchtere Nederlander misschien een tikkeltje extreem klinken, liep het nieuws in Amerika als een lopend vuurtje. Het werd op een gegeven moment zo erg, dat NASA zich gedwongen voelde om een einde aan de bizarre roddels te maken en met een statement naar buiten te komen.

In de woorden van NASA-medewerker Guy Webster: “Nee, we hebben geen kolonie met seksslaven op Mars. Er zijn geen mensen op Mars, alleen maar robots.” Daar zit geen woord buitenaards bij.

Bizar
  • telegraaf.nl
  • Pexels