Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man schiet zichzelf in kruis tijdens overval op hotdog-kraam

Een behoorlijk lullige situatie.

Man schiet zichzelf in kruis tijdens overval op hotdog-kraam

Afgelopen weekend liep in Chicago een poging om een hotdogverkoper te beroven behoorlijk uit de hand. Voor de 19-jarige Terrion Pouncy, de crimineel in kwestie, was de hotdog-diefstal een regelrechte ramp.

Het ging al vrijwel meteen mis, toen de 19-jarige zijn vuurwapen op de hotdogverkopers richtte en de inhoud van de kassa opeiste. Terwijl de ene medewerker haastig het geld begon te pakken, liet de ander geschrokken een dikke emmer met vet over de hele worstenkraam vallen. Pouncy besloot daarop eieren voor zijn geld te kiezen, pakte wat hij pakken kon, stopte zijn pistool in zijn broekriem, en zette het op een lopen.

Althans, dat laatste stond misschien op de planning, maar er kwam weinig van terecht. Tijdens het opbergen van zijn geschut haalde hij namelijk per ongeluk de trekker over, waardoor hij zijn eigen puddingbuks in een gatenkaas veranderde. Al bloedend wist hij nog de straat over te steken, waarna hij in elkaar zakte van de pijn. De politie kon hem toen, met een tussenstop bij het ziekenhuis, in de boeien slaan.

Pouncy zal zich de komende tijd druk moeten maken over zijn geslachtsdeel. Volgens de dokter is het namelijk nog maar de vraag of die ooit nog naar behoren zal gaan werken. De hotdog-dief riskeert daarnaast natuurlijk ook nog een celstraf, maar dat zal hem - in verhouding tot zijn privéprobleempje - ongetwijfeld worst wezen.

Bizar
  • Unsplash