Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta Leerdam vermaakt zich in de zon

Van de ijsbaan naar het zonnige strand van Bonaire.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam is inmiddels een bekende naam in Nederland. De 23-jarige schaatster pakte meerdere gouden plakken op diverse wereldkampioenschappen en eindigde tweede op de 1000 meter tijdens de afgelopen Spelen in Peking. Kortom, die zit wel op schaatsen ja.

Maar Jutta is meer dan alleen een heldin op ijzers; de bloedmooie topsportster mag inmiddels de titel 'influencer' dragen, daar ze vandaag de dag letterlijk miljoenen volgers verzameld heeft op Instagram.

Vakantiekiekjes

Op zich niet zo verrassend, want wie de mooie blondine volgt, wordt met regelmaat getrakteerd op foto's van zowel haar schaatsavonturen als de wat meer persoonlijke kiekjes. Zo ook van haar vakantie op Bonaire. Jutta heeft namelijk de warmte van de Caribische zon opgezocht ter ontspanning en geniet met volle teugen op het Nederlandse eiland.

Wie trouwens meer van Jutta wil zien, moet vooral even doorklikken naar haar Instagram-pagina. Daar deelt ze met regelmaat meer foto's en video's. En kun je helemaal geen genoeg krijgen van de beeldschone schaatster? Dan kun je altijd nog terecht bij Videoland. Sinds een tijdje is daar Koen & Jutta - Alles of Niets te zien, een videoserie over Jutta en haar welbekende vriend Koen Verweij.

Entertainment
  • Instagram
  • EM-Press/Patrick van Emst / Brunopress.nl, Instagram