Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Romee Strijd draagt geen skipak in de sneeuw, maar een pikant lingeriesetje

Brrrrrrrrrr...

Romee Strijd

Het topmodel deinst er sowieso niet voor terug om zo nu en dan uit de kleren te gaan, maar dat ze zich zelfs niet laat tegenhouden door een pak sneeuw bewijst ze met haar laatste post op Instagram.

Geen skipak, nada handschoenen, nul sjaals, enkel een sexy blauw lingeriesetje. Nou ja, en een paar dikke vette snowboots en zwarte muts. Dat dan weer wel.

Aan het bijschrift "Can't wait to go back to the snow" maken we op dat de foto van vorig jaar is. Het is dan ook niet de eerste keer dat het model een foto schaars gekleed in de sneeuw op haar Instagram online slingert. Kouwe kiekjes om het warm van te krijgen, zullen we maar zeggen.

Topmodel

Romee is zeer succesvol als model en werkte onder meer voor Calvin Klein, Victoria's Secret, Burberry en Louis Vuitton. Voor haar werk reisde ze dan ook de hele wereld over met haar vriend Laurens van Leeuwen (zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen). De twee woonden onder andere in New York en Amsterdam, maar zijn sinds enige tijd neergestreken in Zoetermeer, waar de blondine oorspronkelijk vandaan komt.

Entertainment
  • Grazia, Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media