Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oud-captain No Surrender Klaas Otto: 'Mijn meisje is Rachel Hazes'

Rachel plaatste afgelopen weekend een foto waarop ze zoenend met Otto te zien is.

Klaas Otto

In 2013 richtte oud-lid van Satudarah Klaas Otto motorclub No Surrender op. Volgens het OM ontpopte hij zich in de jaren erna als een 'dictatoriale leider' van een organisatie die zich bezighield met criminele zaken, zoals drugshandel, geweld en vermogensdelicten.

Otto zelf zegt dat hij niks afwist van de vermeende misstanden bij de motorclub en geeft daarnaast aan dat hij de organisatie jaren terug (2016) al heeft verlaten vanwege het toenemende aantal 'ladderzatte' en 'doorgesnoven' leden. Otto: "Ik herkende mijn club niet meer."

'Motorclubs jaren geleden gedag gezegd'

Toch werd hij beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. In 2018 veroordeelde de rechter hem tot zes jaar cel, waarop Otto in hoger beroep ging. In 2020, na drie jaar en vier maanden celstraf, kwam hij weer op vrije voet.

Nu eist het OM een celstraf van 2,5 jaar - dezelfde straf als het vonnis in 2020 - tegen de oprichter van de motorclub wegens het 'leidinggeven aan een criminele organisatie'. Maandag kwam Otto in het hoger beroep voor de laatste keer aan het woord, waarbij hij stelde dat hij nu "een heel ander leven" heeft. Otto: "Ik heb de motorclubs jaren geleden gedag gezegd. Er is niets meer dat op mijn oude leven lijkt."

Op maandag16 mei volgt de uitspraak.

Rachel Hazes

Onderdeel van dat andere leven dat hij nu zou leiden, is in ieder geval Rachel Hazes, zo werd afgelopen weekend duidelijk. Al langer was bekend de twee aan het 'scharrelen' waren, maar inmiddels heeft het stel de boel via Instagram officieel naar buiten gebracht. 'No words needed ❤️', aldus de weduwe van André Hazes onder een foto waarop ze zoenend met Otto te zien is.

Volgens RTL Boulevard werd Klaas Otto's Instagram-account kort nadat Rachel Hazes de betreffende foto het web op had geslingerd nog even gehackt. Er zouden wat aparte teksten zijn gepubliceerd via Instagram-Story's. RTL Boulevard: "Klaas reageerde al snel - met een borreltje op - om de teksten die op zijn Story verschenen te ontkrachten: "Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze.".

Misdaad
  • RTL Boulevard, Shownieuws
  • Goffe Struiksma