doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rachel Hazes doet boekje open over 'relatie' met oud-captain van motorclub No Surrender

Had (of heeft) Rachel Hazes nou wel of geen relatie met de oprichter van motorclub No Surrender? In de nieuwste Story laat ze iets meer los over de geruchten die afgelopen januari ineens rondzongen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7a7f7c5ee img{#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7a7f7c5ee img{#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7a7f7c5ee img{#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{background: #eee;}#fig-628c7a7f7c5ee img{#fig-628c7a7f7c5ee img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Rachel en Klaas

Rachel werd begin dit jaar gespot door Story. Volgens het weekblad had ze het bijzonder goed naar haar zin met Klaas Otto en haar management bevestigde dat. Otto is uiteraard geen onbekende van ons; in 2013 richtte hij No Surrender op. In mei 2018 gingen we zelfs nog bij hem op bezoek, toen chapter nummer acht werd geopend van de inmiddels verboden motorclub.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Rechtszaak

Zelf haalde Otto meermaals de krantenkoppen de afgelopen jaren. Hij werd beschuldigd van zware mishandeling, afpersing en het witwassen van 1,3 miljoen euro. In 2018 werd hij veroordeeld tot zes jaar cel. Hij ging in hoger beroep en in 2020, na drie jaar en vier maanden celstraf, kwam hij weer op vrije voet.

Gister was overigens de eerste zitting het hoger beroep van de zaak waarin Klaas Otto wordt verdacht van 'leidinggeven aan een criminele organisatie'.

Otto zegt zelf dat hij niks afwist van de vermeende misstanden bij de motorclub en geeft daarnaast aan dat hij de organisatie jaren terug (2016) al heeft verlaten vanwege het toenemende aantal 'ladderzatte' en 'doorgesnoven' leden. Otto: "Ik herkende mijn club niet meer."

Gezellig samen

Goed, terug naar Rachel en Klaas. Die hadden het "gezellig samen. Laat ik het daarop houden", liet Rachel in januari van dit jaar weten. "Wat de toekomst brengt moeten we afwachten." Geen serieuze relatie dus, zo leek Hazes haar dates met Otto te omschrijven.

Niet lang erna doken er wat foto's op van de voormalig motorclub-captain met een andere vrouw. Nou ja, hij zette ze zelf online op zijn Instagram-pagina. Uit de reacties was op te maken dat de twee iets met elkaar hadden en men ging er vanuit dat het hoofdstuk Rachel en Klaas tenteinde was.

Nog altijd gezellig

Maar niks blijkt minder waar, vertelt Rachel in de nieuwste Story. Het weekblad interviewde haar en zag een uitgelezen kans om nog eens te vragen naar de dates met Otto. "Ik ben nu aan het daten, en met Klaas Otto heb ik het nog altijd gezellig", aldus Hazes. "Wij zijn goede vrienden en de ene dag zijn we net wat meer vriendjes dan de andere dag, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar een vaste relatie vind ik toch lastig. Ook omdat ik al zo lang alleen ben."

Kortom, de twee lijken dus nog steeds wat met elkaar te scharrelen, als we tussen de regels door lezen. Op dit moment lijkt Rachel het ook wel best te vinden dat ze geen serieuze relatie heeft. Dat zou ook een lastig verhaal worden, concludeert ze zelf.

"Ik ben dag en nacht aan het werk en een man vindt dat niet echt leuk. Die wil liever ’s avonds op vaste tijden eten.", aldus de datende Rachel. "Ik ben ook niet een vrouw die zeven dagen per week voor een man klaar kan staan. Dus of dat over een paar jaar wel gebeurt, weet ik niet."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws