Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maart en april zijn de maanden van de monsters op Veronica

Het is een beestenboel bij onze vrienden van Veronica.

Maart en april zijn de maanden van de monsters op Veronica

Iedereen kent het wel: van die doordeweekse dagen dat je maar wat zit te hangen op de bank. Je kunt niet naar de kroeg, er is geen enkele interessante sport op tv en je vrienden hebben allemaal verplicht datenight met hun betere helft. Normaal gesproken zou je zo’n avond liever aan je voorbij laten gaan, maar de komende tijd zit dat wel anders, dankzij Veronica.

Zij draaien in maart en april namelijk elke dinsdagavond een klassieke monsterfilm. Gewoon lekker een paar ouderwetse gigantische beesten op je scherm, en dat twee maanden lang. Daar zeggen wij geen nee tegen. Een paar highlights uit de lijst: King Kong, alle Planet of the Apes-films, Jurassic World en Jurassic World: Fallen Kingdom.

Dat is nogal een selectie, en dan zijn we nog niet eens op een kwart van de lijst. Kortom: reden genoeg voor de filmliefhebbers onder ons om de komende weken elke dinsdag een zak chips tevoorschijn te halen, de koelkast leeg te roven en jezelf een paar uur achter elkaar te installeren op de bank. Veel kijkplezier!

In maart en april is het elke dinsdagavond vanaf 20.30 'monsteravond' bij Veronica.