Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is het razend knappe zusje van Max Verstappen

De goede Verstappen-genen uiten zich blijkbaar niet alleen in snelheid.

Max Verstappen

Nederlands trots Max Verstappen kennen we inmiddels allemaal wel. De beste vent heeft zich onsterfelijk gemaakt nadat 'ie het wereldkampioenschap binnensleepte afgelopen jaar. Maar wist je dat hij ook een behoorlijk knap zusje heeft? Maak kennis met Victoria Verstappen.

Alles draaide om Max

Als je goed hebt opgelet, heb je Victoria zo nu en dan wel voorbij zien komen. Ze reist haar grote broer het gehele Formule 1-seizoen achterna en was al eens eerder op tv te zien.

Hoe het leven van de 22-jarige er tot nu toe uitzag als zusje van een wereldberoemde autocoureur? Ook vroeger draaide het in Huize Verstappen al om de jonge Max. Alles, maar dan ook alles moest wijken voor het karten. Toch liet Victoria eerder al weten aan De Telegraaf dat nooit erg te hebben gevonden: "Ik vond karten zelf ook leuk. Nog steeds", aldus Victoria. Helaas heeft ze er tegenwoordig geen tijd meer voor, maar "af en toe gaan we hier in de buurt met z’n allen karten."

Afgunst

Met haar opleiding is ze gestopt, omdat er door het succes van haar broer toch anders naar haar werd gekeken. Victoria: "Op school was ik voor iedereen ineens ’het zusje van’. Overal om me heen werden racegeluiden gemaakt en medeleerlingen, maar ook leraren keken plotseling totaal anders naar me. Voor mijn gevoel konden ze het niet hebben als ik een paar dagen naar bijvoorbeeld Bahrein ging om bij een race van Max te zijn. Ik voelde weinig begrip, vooral afgunst."

Dat betekent niet dat ze nu op haar luie krent zit. Victoria heeft net als haar broer en vader, die talenten scout voor de renstal, een functie bij Red Bull Racing. Daarnaast beheert ze ook de Instagram-pagina van Max bij tijdens raceweekends. "Ik ga naar alle races en fotografeer voor de social media-kanalen van Max", aldus de vrouwelijke Verstappen. Daarnaast heeft ze het nog druk zat in haar nieuwe rol als kersverse moeder; afgelopen december werd zoon Lio geboren, precies een jaar eerder kwam haar eerste zoon Luka ter wereld.

Entertainment
  • Grazia
  • BrunoPress/Action Press/Brunopress.nl