Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Hete’ crimineel gaat viraal onder vrouwen

Een gezochte Britse crimineel zorgt voor heel wat hongerige reacties onder het vrouwenvolk in het Verenigd Koninkrijk.

‘Hete’ crimineel gaat viraal onder vrouwen

West Yorkshire, Engeland. Zaterdag 29 januari, 11.42. De politie plaatst een foto online van voortvluchtige crimineel Jonathan Cahill. De 37-jarige man werd in september 2021 vrijgelaten uit de gevangenis, waar hij had gezeten voor een inbraak. Cahill lijkt zijn lesje niet geleerd te hebben: enkele maanden later wordt hij weer gezocht voor een woninginbraak. Omdat de politie hem zo snel mogelijk wil vinden, schakelen ze de hulp van de lokale bevolking in.

Het duurt slechts een paar minuten voordat de eerste reactie binnenkomt. En nog één. En nog één. En nog een stuk of twintig. De politie is positief verrast. Het lijkt erop dat Cahill niet lang van zijn vrijheid zal kunnen genieten. Vol vertrouwen openen ze de inbox en bekijken ze de eerste reacties.

“De enige handboeien die hij ooit zal zien, zijn degene die vastzitten aan mijn bed”, schrijft een vrouw.

“Hij mag elke dag in mij inbreken”, reageert een volgende.

“Ik laat de achterdeur voortaan elke nacht openstaan”, laat een derde weten, gevolgd door een knipogende emoji.

“Hij zal vannacht geen sirenes horen, want mijn dijen zitten om zijn oren”, besluit een laatste vrouw.

Ahum…

U vraagt zich natuurlijk af: wat is de oorzaak van deze ‘behulpzame’ reacties? Nou dat is heel simpel. Inbreker Jonathan Cahill (foto hieronder) heeft de genetische loterij gewonnen en heeft een uiterlijk waar zelfs Brad Pitt een beetje jaloers van wordt. Dat werd al snel opgemerkt door de vrouwelijke bevolking van het Verenigd Koninkrijk, die zich op de foto stortten als een stel muizen op een stuk kaas.

Jonathan Cahill.

Het onfortuinlijke resultaat: Cahill is nog steeds niet gevonden, omdat de politie de grootste moeite heeft om door alle reacties heen te spitten. Het is ondertussen zelfs zo erg geworden, dat de lokale afdeling de reacties maar weer uit heeft gezet, want de stortvloed aan opgewonden dames was niet te stoppen.

Gouden toekomst

Het hele verhaal deed ons een beetje denken aan de Amerikaanse Jeremy Meeks, wiens mugshot ook hard rondging vanwege zijn uiterlijk. Ook deze foto wist de harten van vele vrouwen te winnen:

Toen Meeks vrijkwam, leverde zijn uiterlijk hem zelfs een modellencontract op. Daar hield het nog niet op, want hij werd ook nog eens op date gevraagd door de Britse miljardairsdochter Chloe Green, waarna de twee een relatie kregen. Jonathan zou er dus nog best weleens goed vanaf kunnen komen.

Misdaad
  • Politie