Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de beeldschone vrouw die Thierry Baudet gestrikt heeft

Davide is fotografe, maar doet het ook prima aan de andere kant van de lens.

Davide

Een aantal jaren terug was Baudets liefdesleven in nevelen gehuld. Hij ontmoette z'n huidige vrouw in 2016 op een congres, begon haar even later te daten, maar probeerde de relatie nog een poos geheim te houden.

Maar hé, als de geest eenmaal uit de fles is, dan is de geest uit de fles. En deze 'geest' bleek er ook zeker niet eentje te zijn waarvoor hij zich moest schamen.

De vrouw in kwestie was namelijk Davide Heijmans, een beeldschone brunette. De 26-jarige Heijmans is dertien jaar jonger dan Thierry en werkt als professioneel fotografe. Haar specialiteiten zijn onder andere "kunstfotografie, portretfotografie, vintage stijlen en naaktfotografie", zo lezen we op haar website.

Getrouwd

"Na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid, heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen", deelde Thierry in 2018 op social media. "We zijn verliefd. En verloofd."

Dat was toen. Inmiddels is die verloving zelfs omgezet in een huwelijk, want de FvD-leider en zijn Davide gaven elkaar vorige maand het ja-woord in de Noorderkerk in Amsterdam.

Wij snappen wel waarom Thier er een ringetje om heeft gedaan. Prachtige dame, die Davide.

Entertainment
  • Man Man, De Telegraaf
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl/Instagram