Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Baby Baudet is op komst

De eerste Forum-baby is onderweg.

Baby Baudet is op komst

Thierry Baudet staat vandaag in de schijnwerpers, maar niet om politieke redenen. De FvD-voorman kondigde op twitter namelijk aan dat zijn vrouw Davide Heijmans in verwachting is van een kindje. In een bijbehorende video gaan ze met Weekend-journalist Boris van Zonneveld in gesprek over de zwangerschap.

Davide vertelt daarbij dat ze 21 weken zwanger is op het moment van de opname. “We hebben iets langer gewacht met het vertellen aan de buitenwereld en dat vind ik eigenlijk wel fijn”, laat de kunstenares weten. Daarnaast onthult het stel dat er waarschijnlijk boreaal-blauw beschuit met muisjes geserveerd gaat worden op de geboortedag, want het is een jongetje.

Opvolger

In Weekend wordt er alvast druk gespeculeerd over de toekomst van Thierry Junior. “Over 25 jaar is mijn zoon klaar om mij op te volgen”, grapt Baudet daarover. “Nee hoor, hij moet lekker zijn eigen gang gaan.”

Of de carrière van Baudet zelf ook gaat veranderen? Niet echt. “Ik denk niet aan stoppen”, vertelt hij stellig. “Ik voel me nu just nog meer gedreven om Nederland beter te maken, voor die kleine. Davide en ik zullen onderling afspreken hoe we het doen.”

Nieuws
  • BrunoPress