Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Agent blijkt viespeuk en krijgt na ten minste vier incidenten een celstraf

Net nadat hij begonnen was met het uitzitten van z'n celstraf, kwam er nog een heftigere aanklacht binnen.

Agent

Trouble in paradise: deze Hawaïaan zit diep in de problemen omdat hij zijn hobby (seks) combineerde met zijn werk (politieagent).

Ongepaste voorstellen

Vorige maand kreeg agent Brandon Saffeels uit Maui dertig maanden celstraf omdat hij ongepaste voorstellen had gedaan aan ten minste vier vrouwen.

Een van hen had hij aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij liet haar vervolgens weten dat hij zijn proces-verbaal weg zou gooien als zij die avond naar zijn huis zou komen.

Een andere vrouw was slachtoffer van een misdaad. Toen agent Saffeels ter plekke kwam, bood hij geen hulp aan, maar maakte hij ranzige opmerkingen tegen de vrouw.

Nog een heftigere aanklacht

Saffeels was net met zijn dertig maanden celstraf begonnen toen hij een nog heftigere aanklacht aan zijn broek kreeg: hij zou een 13-jarige geld hebben geboden in ruil voor seks.

Pech voor de corrupte agent: het kind was ingezet als undercover. Saffeels is er gloeiend bij aangezien hij ook nog een naaktfoto van zichzelf naar de 13-jarige stuurde. Naar verwachting krijgt hij er nu een paar jaar celstraf bij.

Misdaad
  • Maui Police Department