Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nieuw wereldrecord: Luidste boer ooit gemeten

Dus jij denkt dat je na een stevige slok bier een behoorlijke boer kunt laten? Dan heb je dit volumekanon nog niet gehoord. 

Nieuw wereldrecord: Luidste boer ooit gemeten

Klaagt jouw betere helft ook altijd dat je een onbeschofte hork bent als je weer eens een flinke stoot gas uit je keel laat ontsnappen? Misschien moet je haar voor het perspectief maar eens de beste boer van de Australische Neville Sharp laten horen. Die liet laatst, na het wegslokken van een halve liter cola, een boer met een volume van maar liefst 112,4 decibel.

Drilboor

Om maar even duidelijk te maken hoe luid dat is: de gemiddelde trompet of drilboor komt met moeite boven de 110 decibel uit. Het vorige record, dat al 12 jaar op de naam van de Engelse Paul Hunn staat, werd dan ook met de grond gelijk gemaakt. Sharp liet het ook nog eens opnemen in een geluidsdichte studio, zodat wij allemaal mee kunnen genieten.

Luister hier naar de indrukwekkende oprisping van de Australiër (eerst je geluid ff omlaag zetten):

Niet verkeerd hè? En weet je wat het beste van dit hele verhaal is? Zijn vrouw spoorde hem aan om het record te zetten. Laat het een voorbeeld zijn voor je eigen vriendin. De volgende keer dat je haar omver blaast met een bizarre boer, mag ze best een beetje trots op je zijn.

Bizar
  • rtlnieuws.nl
  • iStock