Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Emma Wortelboer geniet enorm van live-tv: ‘Lekkerder dan seks’

En dat is te merken.

Emma Wortelboer geniet enorm van live-tv: ‘Lekkerder dan seks’

Je hebt mensen die een beetje machtsgeil zijn - voornamelijk in Den Haag - maar blijkbaar bestaat er ook zoiets als ‘succesgeil’ en ‘live-tv-geil’. Voor die twee bijzondere fetisjen moeten we niet in de hoofdstad zijn, maar in Hilversum, bij Emma Wortelboer. Deze ‘hysterische bakvis’, aldus Johan Derksen, werd voor Veronica Superguide aangepakt door de brutaalste interviewer die we hebben, Maxim Hartman, en daardoor liet ze nogal wat interessante feitjes vallen.

Neem bijvoorbeeld haar ietwat overdreven gedrag. Emma is natuurlijk vooral bekend van haar ultra-hysterische uitbarsting na de Nederlandse winst van het Eurosongfestival (u heeft het niet gezien? mooi, houwen zo) en die uitbarsting blijkt een duidelijke oorzaak te hebben. Emma wordt namelijk knettergeil van live-tv én van succes. "Man, ik vind die opwinding van live tv serieus lekkerder dan seks” vertelt ze in het interview. “Ik ben ook wel eens klaargekomen hè, puur door te fantaseren over succes.” Het Songfestival, compleet met Nederlandse winst, was daar uiteraard een combinatie van, en dat hebben we gemerkt.

Carrière

Momenteel zit Emma ook niet stil. Ze werkt aan Dat Snap Je Als Je Ouder Bent, een programma waar ze moet bemiddelen tussen ruziënde pubers en hun ouders. Dat programma is slechts een opstapje, want de lat ligt volgens het kleine volumekanon een stuk hoger. Naar eigen zeggen kan ze ‘de nummer 1-presentatrice van Nederland worden.’ Nou jongens, zet je maar schrap: Emma komt eraan.

Entertainment
  • Videostill