Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Derksen weigerde interview met Maxim Hartman: ‘Paardenlul’

De biografie van Johan Derksen ligt in de schappen, dus de hele journalistieke wereld worstelt met elkaar om een microfoon onder zijn neus te drukken. Alleen Maxim Hartman hoeft niet mee te vechten voor een interview, want daar geeft Derksen toch geen toestemming voor.

Johan Derksen weigerde interview met Maxim Hartman: ‘Paardenlul’

Maxim Hartman had er eigenlijk wel op gerekend dat Johan wel een interview zou lusten. Sterker nog, hij stond al bij Johan voor de deur in Grolloo, maar daar werd hij linea recta de laan uit gezet. Dat vertelde Derksen afgelopen zaterdag na de finale van de Champions League. “Maxim kwam mij interviewen. Maar ik zie die man op tv, en hij zal best leuk zijn, maar dat vind ik zo’n paardenlul. Daar wil ik niet door geïnterviewd worden. Ik heb heb gezegd: ’Met jou doe ik het niet.’”

Ook een dreigement van Maxim - dat hij een belletje zou plegen met de uitgeverij als De Snor geen antwoord wilde geven op zijn vragen - had weinig invloed. “Alsof ik dan in de houding zou springen. Maxim Hartman, ik zie hem altijd en hij wil altijd gek doen. Ik vind hem he-le-maal niet leuk. Ik wil gewoon niet door die man geïnterviewd worden.”

Reactie

Hartman, die tegenwoordig bij RTL Boulevard werkt, kwam in de uitzending van zondagavond nog terug op de poging om een praatje te houden met Derksen. “Ik vind het op zich wel mooi dat iemand van 72, zo’n oud baasje, zijn laatste restje testosteron uit zijn gerimpelde balletjes weet te wringen, omdat ie eigenlijk gewoon bang was om door mij geïnterviewd te worden.”

Entertainment
  • SBS 6
  • Bruno Press