Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Thierry Baudet haakt af bij interview: 'walgelijk en irritant’

Het is verkiezingstijd, dus overal schuiven politici aan om een praatje te maken. Ook Thierry Baudet laat overal zijn gezicht zien, onder andere bij De Vooravond, waar Emma Wortelboer hem een ‘oppervlakkig, NPO-achtig interview’ voorschotelde.

Thierry Baudet haakt af bij interview: 'walgelijk en irritant’

Politiek Den Haag racet de laatste tijd van interview naar interview. Ook bij Emma Wortelboer komen ze op bezoek, om rug aan rug met haar in gesprek te gaan over van alles dat niks met politiek te maken heeft. Afgelopen uitzending had ze Thierry Baudet op bezoek, met wie ze in gesprek ging over koffie en kleffe broodjes. Heel lang hielden ze het niet vol, want de FvD-voorman vond Wortelboer niet de juiste persoon voor zo’n gesprek.

”Ik vind de toon van de vragen irritant en niet empatisch. Je straalt geen interesse uit en dat inspireert me niet om iets over mezelf te vertellen. Je bent hard. Een hard persoon, daar praat ik niet graag mee over intieme zaken”, klaagde Baudet. Wortelboer probeerde het tij nog te keren, maar voor Thierry was het einde verhaal. “Nee, maar dit werkt gewoon niet, dus laten we stoppen”, vertelde hij nog, waarna hij opstapte en de deur achter zich dichtdeed. “Tot kijk.” en op naar het volgende interview

Nieuws
  • De Vooravond
  • Videostill