Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fans zonder grens: ‘Beste Shelly, zou jij mij misschien willen ontmaagden?’

Uit de editie van 6 oktober 2021: Fajah Lourens, ooit befaamd actrice, maar al jaren vooral bekend vanwege haar ‘killerbody’, kreeg ooit wel een heel merkwaardig verzoek, zo vertelde ze in Panorama. Iemand wilde haar kont likken. En hoeveel dat geintje mocht kosten? Zoveel als zij zelf wilde. Een unicum? Nee hoor, de tijd van keurig om een handtekening vragen, ligt ver achter ons. De fans kennen geen grenzen: “Wil je me alsjeblieft voor 3000 euro in mijn gezicht spugen?”

Fans zonder grens: ‘Beste Shelly, zou jij mij misschien willen ontmaagden?’

‘Mag ik een foto van mijn piemel sturen?’

Anouk Hoogendijk, de bloedmooie Oranje Leeuwin, verruilde enkele jaren terug haar voetbalshirt voor, ja voor wát eigenlijk?

Op haar Instagram-account en in de bladen was ze ineens in allerlei uitdagende poses te zien in sexy lingerie. Soms was ze in al haar enthousiasme haar bovenstukje vergeten. Daar worden mannen hitsig van. En niet alleen mannen. Een 15-jarig jongetje stelde haar een wel heel ondeugende vraag:

“Hoi Anouk, misschien is het raar, maar zou ik een foto van mijn piemel mogen sturen?” Anouk twijfelde en maakte er een ja/nee-poll van onder haar 217.000 volgers.

“Ja, ik twijfel, misschien kunnen jullie mij helpen? Is dit raar?” vraagt ze aan haar vele fans. De uitslag is nooit bekendgemaakt.

Anouk liet het aan haar volgers over. Shelly Sterk kreeg mail van een ‘goorlelletje’.

‘Wil je mijn slaaf zijn?’

Kent u Joshua Feytons? Niet? Laten we u even helpen. Joshua is bekend van programma’s als Ex on the Beach en Temptation Island. En Joshua is ontzettend aantrekkelijk. Dat was ook een puissant rijke dame opgevallen en die dacht de hunk wel even binnen te hengelen. Hij legde het zelf haarfijn uit in Shownieuws:

“Een vrouw wilde mij inhuren als prostitué op haar jacht naar Saint-Tropez. Voor die trip had ik 15.000 euro kunnen krijgen.” Maar hij deed het niet. Want de dame stelde wel heel hoge eisen.

“Ik moest haar slaaf zijn... Anders had ik wel getwijfeld, maar ze wou echt dat ik haar slaaf was. Echt handboeien om en doen wat ze zei.” Ja, doen wat een vrouw zegt, dat gaat wat ver.

‘Kan ik je ongewassen onderbroek kopen?’

Ze worden ook steeds jonger, de brutaaltjes... De 14-jarige Maxime stond vooraan bij het podium met een string in haar hand, voor Jan Smit. Maar Jan was ziek en moest ‘Dinteloord’ afzeggen. Toen hij een paar dagen later toch kwam, had ze een roos meegenomen. Dat vond Jan een beter idee want ‘een roos ruikt lekkerder’. Aan de roos hing een kaartje met de tekst:

“Ik hou van je, bel me.” Jan heeft niet gebeld. Ach, de Smitjes zijn wel wat gewend. Jan ging na een concert op de foto met een fan die hem op dezelfde dag 147 keer had gebeld met dat verzoek. De zanger kan er wel om lachen: “Voor mij is iedere dag een film. Dit is toch prachtig om allemaal mee te maken.” En zus Monique kreeg via Instagram de volgende vraag van een idolate man: “Zou ik een gedragen onderbroek van je kunnen krijgen en dat ik je 1000 euro betaal?” Haar reactie: “Drie ongewassen onderbroeken voor de prijs van twee? Ik zal nog even checken of ze ongewassen gedragen zijn of gewassen gedragen.

Anders komen er nog kosten bij.”

Volendamse humor.

‘Zou je mij willen ontmaagden?’

Als je als 18-jarige jongen graag ontmaagd wilt worden door een bekende Nederlandse, kun je maar beter op drie paarden gokken. Dat is precies wat de maagd in kwestie deed. Hij schreef op het account van Anouk Hoogendijk (ja, daar is ze weer): “Hey, ben een paar dagen geleden 18 geworden en vroeg me af of jij mij zou willen ontmaagden. Heb al vanaf mijn 15de ofzo een crush op je, dus ik dacht: niet geschoten is altijd mis. Bedankt voor het overwegen!” Maar de jongen had dus niet alleen ‘een crush’ op de voormalige Ajacied. Even later ziet Anouk op het sociale medium dat de presentatrices Celine Huijsmans (foto) en Shelly Sterk, beiden onder meer bekend van Shownieuws, exact hetzelfde verzoek hebben gekregen. Shelly was teleurgesteld: “Blijkt hij Celine en Anouk hetzelfde te hebben gestuurd! Nou moe... En ik voelde me nog wel speciaal. Nu ga ik het niet meer ‘overwegen’ hoor, klein goorlelletje! Anders had ik het natuurlijk wel gedaan. Zo ben ik dan ook wel weer.”

De maagd zit nog de haren uit zijn hoofd te trekken.

Anouk Hoogendijk (rechts) bekijkt selfie met Hélène Hendriks

‘Quincy, mag ik je mes?’

Er wordt wel gezegd: over alles moet je een grap kunnen maken.

Nu is er een rage uit de popmuziek overgewaaid die menig voetbalstadion heeft bereikt: bordjes met verzoekjes. In de voetbalwereld zijn het vooral smeekbedes om kleding: “Frenkie, mag ik je shirt?” En toen was daar ineens dat ene bordje van die man die grappig probeerde te zijn met: “Quincy, mag ik je mes?” De fan stak de draak met het veelbesproken, familiare steekincident waar Oranje-aanvaller Promes nog altijd van wordt verdacht. Moet kunnen.

‘Wil je mij in mijn ballen schoppen?’

Tja, als je op Instagram bijna 1 miljoen volgers hebt, zoals presentatrice/actrice Nicolette van Dam, dan zit er weleens eentje tussen die meer wil dan een foto met handtekening. Zij kreeg dan ook het volgende verzoek: “Zou je mij een knietje en een trap in mijn ballen willen geven. Ik bied je daar 1000 euro voor.” Haar reactie: “Je zou er maar behoefte aan hebben... Wel snel verdiend zo.”

Toch zag ze ervan af. Overigens kreeg Van Dam ook het verzoek om de onderkant van haar voet te fotograferen. “Ik heb een voetenfetisj, alstublieft doe het.” De presentatrice besloot op het verzoek in te gaan en stuurde een foto van een blote voet. De man gillend blij, maar niet voor lang. Het was namelijk de voet van vriendje Bas Smit. Flauw.

JOSHUA FEYTONS: ‘EEN VROUW WILDE MIJ INHUREN ALS PROSTITUÉ OP HAAR JACHT. VOOR DIE TRIP KON IK 15.000 EURO KRIJGEN’

‘Selfie, Memphis?’

Handtekeningen zijn uit, selfies zijn in. Maar sommige jongetjes maken het in hun jacht op een fotootje met hun idool wel heel bont. Tijdens de interland Neder-land-Montenegro stormde de 13-jarige Amin Aktaou het veld op om een selfie met Memphis te kunnen maken. De bal rolde gewoon nog. Amin had zijn trofee binnen, zijn vader trots, maar de jongen kreeg wel een stadionverbod van minimaal vijftien maanden. Hans Kraay jr. sprong in de bres voor Amin. “Die jongen was zo blij, alsof hij de lotto had gewonnen.” Het tegendeel was het geval: de jongen kreeg ook nog eens een boete van 100 euro.

Kraay: “Nou, die betaal ik dan wel voor hem.” Ja, zo leren ze het natuurlijk nóóit.

‘Mag ik je vieze, stinkende onderbroeken?’

Jim Bakkum, zanger, acteur én professioneel mooiboy, heeft humor. Hij kreeg een verzoek van een aanbidder, van wie niet bekend is of het een man, een vrouw of een LHBTI’er was. De persoon in kwestie smeekt: “Hoi Jim, mag ik misschien gedragen onderbroeken van je kopen?” Jim heeft die ochtend kennelijk net het nodige sarcasme verorberd en reageert gevat: “Ja, natuurlijk! Hoeveel wil je ervoor geven?”

De fan: “Ligt eraan hoe vies ze zijn. Laat je veel scheten?”

“Ja, redelijk vaak! Hoe viezer, hoe beter?” Ja, de fan houdt van vies en vraagt of de scheten van Jim stinken. “Flink!” is het antwoord.

“Handeltje hoor,” schrijft Jim op Instagram. Ja, je zou er zomaar stinkend rijk van kunnen worden...

‘Wil je mij voor 3000 euro bespugen?’

Rosanna Voorwald, de blonde stoot uit Temptation Island, schrikt niet van een slip(pert)je meer of minder. Het is heel simpel: wie een gedragen onderbroek van haar wil kopen, moet 300 euro betalen. Ze schijnt veel geld te verdienen op OnlyFans, een onlineplatform waarop je van alles kan kopen van bekende Nederlanders, met name naaktfoto’s en spannende filmpjes.

“We gaan niet all the way,” zo liet de blondine weten in de Belgische De Cooke & Verhulst Show. “We teasen vooral veel.” En dan zijn er nog de specifieke verzoeken.

“Wil je alsjeblieft in mijn gezicht spugen als ik je er geld voor geef? Lijkt mij echt een kick,” zo schrijft een fan aan Rosanna op Instagram. Zij: “Voor 3000 euro wil ik dat wel doen.” Hij: “Oké, lukt volgende week?” Zij: “Mag ik ook op je staan met naaldhakken en springen?” Hij: “Supergraag.” Blijkbaar overweegt Rosanna in te gaan op het voorstel. “Meneer wil dat ik een puinhoop maak van zijn huis en in zijn gezicht spuug. Niks meer! Ik ga lekker alles slopen, want dat wil meneer heel graag.”

Vingeren voor Gerard Joling...

Wie wil weten of fans van Gerard Joling weleens vreemde verzoekjes doen, hoeft niet te zoeken op internet. Wie het Gerard vraagt, krijgt gewoon antwoord. “Ik heb slipjes en lippenstift op mijn spiegel gehad, aanbiedingen gekregen om zaad af te staan.

Of fans die tatoeages van mij laten zetten. En er lag ooit een meisje te vingeren voor de bus van mijn technici, omdat ze dacht dat ik in die bus zat.”

Zelf doet hij nooit een oneervol verzoek? “Als ik bij optredens een leuk type zie, geef ik een knipoog. Ik pik ze er wel tussenuit. Ik heb ook weleens iemand van de beveiliging een nummer laten vragen van iemand in de zaal.”

Geef hem eens ongelijk.

DE OMGEKEERDE WERELD...

Heel soms doet een BN’er ook een fout verzoekje aan een fan. Zoals zanger/acteur/presentator Bilal Wahib. Hij vroeg begin dit jaar in een livestream op Instagram aan een minderjarige jongen zijn piemel te laten zien. De volgzame knaap zou er 17.000 euro voor krijgen. Bilal kreeg de halve wereld over zich heen, werd door alles en iedereen geboycot, want iedereen vond het een misselijkmakende grap. En de 12-jarige jongen krijgt geen cent, want het was een woordgrap: “Je hebt je piemel niet laten zien, bro. Je piemel kan toch niet kijken?” De politie hield de dader aan op verdenking van vervaardiging en verspreiding van kinderporno.

Bilal, die door ongeveer al zijn opdrachtgevers op mute is gezet, heeft intussen zijn excuses aangeboden en een regeling met de jongen getroffen. Of dat om 17.000 euro gaat, blijft onder de pet.

SCHIJT AAN LINDA

Niet alleen fans doen vreemde verzoeken. Wat te denken van Linda de Mol? Zij wilde Hart van Nederland-ster Charlotte Nijs op een héél aparte manier laten fotograferen voor haar magazine. LINDA. had ‘een bruin nummer’, waarin het uitgebreid ging over poepen. “Ineens werd me gevraagd of ik op het toilet wilde gaan zitten met mijn slipje tussen de benen en pleepapier in mijn hand. Eh, ik ben een superpreuts meisje, dacht ik. En bij het video-interview na afloop werd me gevraagd of ik achterom kijk als ik naar de wc ben geweest. Serieus? Ik zie het al voor me dat ik straks tegenover de minister-president sta en hij dat filmpje heeft gezien.”

Ook Heleen van Royen is niet voor één gat te vangen. De Telegraaf verzocht haar een video op te nemen waarop ze squat met haar hond. Op sociale media deelde zij het verzoek van ‘Tessa’ van De Telegraaf:

“Hoi Heleen, voor De Telegraaf zijn we op zoek naar bekende Nederlanders met een hond voor een video. In Amerika is er nu een challenge waarbij mensen squats doen terwijl ze hun hond vasthouden. Zou jij misschien een korte video voor ons willen opnemen waarbij je een paar squats doet met je hond?” Van Royen: “Nou Tessa, als jij het even voor wil doen? Ik ben benieuwd! Fenna weegt 31 kilo, succes.”

Bizar
  • Brunopress e.a.