Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Brad Pitt stoot Clooney van de troon en is vanaf nu mannelijkste koffiekerel ter wereld

Fight Club, Snatch, Se7en... De’Longhi? Ja hoor, het koffiemerk doet even een power move en strikt Brad Pitt om het zwarte goud aan de man te krijgen.

De’Longhi

En daarmee is Pitt vanaf nu natuurlijk officieel de mannelijkste koffiekerel op deze aardkloot. Want ja, vrouwen gaan hard op de inmiddels duifgrijze Clooney, de brave borst die z'n koffie enkel via cupjes nuttigt. Maar zoals we in de eerste campagne van De'Longhi zien, topt Brad hem in alle opzichten. Baardje, motor, zak koffiebonen in z'n tas. Het is duidelijk: move over George, er is een nieuwe koffiekoning in town.

De’Longhi

Wie regelmatig een kop koffie slurpt, is overigens ongetwijfeld bekend met De’Longhi. Het Italiaanse merk begon in 1902 als kleine werkplaats voor industriële onderdelen, werd in 1950 een echt bedrijf en zet inmiddels allerlei huishoudelijke apparaten in de markt, waaronder apparatuur om je bak troost mee te bereiden. Filterapparaten, koffiemolens, volautomatische koffie-automaten en ga zo maar door.

Vrij populair spul allemaal. Sterker: De’Longhi is op dit moment de heuse wereldleider op het gebied van premium espressomachines voor thuisgebruik.

Ideaal

Helemaal in trouwens, zelf een behoorlijke koffiemachine in de keuken plaatsen. Een beetje experimenteren met bonen: sterk, spicy, zacht. Espresso zetten zoals je 'm krijgt in een high class koffietoko. Af en toe wat nieuws proberen, zoals de retepopulaire cortado (koffie waarbij er net zoveel melk als espresso in het kopje moet zitten). Het kan allemaal. En als je Brad Pitt zou vragen welk apparaat je dan in huis moet nemen, zou hij hoogstwaarschijnlijk de De'Longhi PrimaDonna Soul of een La Specialista aanraden, gezien de kersverse samenwerking.

'Perfecte ambassadeur'

Pitt is nu immers dé koffiekerel. De'Longhi-CEO Massimo Garavaglia: "Wij geloven dat Brad Pitt de perfecte ambassadeur is om de wereld over De'Longhi te vertellen. Hij is de ultieme belichaming van de geest van De'Longhi: gedurfd en internationaal, maar tegelijkertijd verfijnd en elegant."

Nieuws
  • De’Longhi