Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bizar: man gebruikt lijm in plaats van condoom, en overlijdt

Een bizarre combinatie van doe-het-zelven en anticonceptie. Dat kan alleen maar heel erg fout gaan. En zo geschiedde.

Lijm

In de Indiase provincie Gujarat zou een man het loodje hebben gelegd nadat 'ie z'n zaakie had dichtgelijmd. Dit bij gebrek aan een fatsoenlijk rubber.

Salman Mirza, zoals de Indiase MacGyver heette, zou in juni met zijn verloofde een hotelletje hebben geboekt. Zacht matras, schone lakens: tijd voor actie, moet het stel gedacht hebben. Maar bij gebrek aan een regulier kapotje grepen de twee naar een huis-tuin-en-keukenoplossing om zwangerschap te voorkomen: de boel dichtlijmen. Zodat de miljoenen mini-Salman Mirzaatjes na ejaculatie nooit het daglicht zouden zien.

Of dat inderdaad op die manier werkte, is niet duidelijk. Maar dat je de Bison Kit en Pritt Stift beter in de kast kan laten staan tijdens je date, moge duidelijk zijn.

Overleden

Helaas heeft Salman Mirza die les nooit kunnen leren. De volgende ochtend zou hij namelijk door een vriend bewusteloos zijn aangetroffen, waarna hij met spoed naar het ziekenhuis werd afgevoerd. Tevergeefs: Mirza overleed alsnog. Volgens een vriend aan "meervoudig orgaanfalen".

Diezelfde vriend zei overigens tegen nieuwszender News18 dat Salman ook met drugsproblemen kampte en dat waarschijnlijk niet enkel de lijm reden was voor het overlijden van zijn vriend.

Misschien ook voor jou:
Modder aan de muur van de Tweede Kamer kostte 200.000 euro
Bizar
  • Telegraaf
  • Unsplash