Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bilal Wahib: ‘Door de bedreigingen durfde ik niet meer naar buiten’

Zanger Bilal Wahib probeert langzaam weer terug de maatschappij in te krabbelen, nadat hij in maart van dit jaar een minderjarige jongen op Instagram live vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. In LINDA vertelt hij over zijn ervaringen sinds dat moment.

Bilal Wahib: ‘Door de bedreigingen durfde ik niet meer naar buiten’

Bilal Wahib heeft een uitgebreid interview gegeven voor de LINDA. In het gesprek vertelt de rapper uitgebreid over zijn blunder in maart en de nasleep daarvan. De 22-jarige zanger en acteur haalde destijds een minderjarige jongen over om via Instagram Live zijn geslachtsdeel te laten zien. Er volgde een grote storm op sociale media, en meerdere programma’s en andere deals van de zanger werden geannuleerd. Zelf werd Bilal online flink onder vuur genomen. “Door de bedreigingen durfde ik niet meer naar buiten”, vertelt hij. “Ik was echt bang door die dreigementen, mensen vonden dat ik dood moest.”

Desondanks maakt Bilal zich vooral druk om het slachtoffer. “Het ergste vind ik dat ik het leven van een kleine jongen helemaal heb veranderd. En ook dat van zijn familie”, vertelde Bilal verder. Met het slachtoffer heeft hij sindsdien geen contact meer gehad. “Ik had liever even met hem willen praten, maar dat wil hij niet, dus ik weet niet hoe het met hem gaat. En daar zit ik mee in mijn hoofd.”

Excuses

De zanger was eerder dit jaar al aanwezig bij Op1 om zijn excuses aan te bieden voor zijn blunder. Bilal begon het gesprek door zijn excuses aan te bieden aan het slachtoffer en zijn familie. Daarna vertelde de rapper kort over de manier waarop hij alles ervaarde: “Het grappige was eigenlijk dat ik op het moment dat ik het deed niet wist dat ik fout zat. En daarna een hele harde klap had gekregen in m'n gezicht.” Achteraf realiseerde Bilal echter dat hij fout zat. “Ik heb het zelf verpest, en heb er nachten van wakker gelegen”, vertelde hij tijdens de talkshow.

Bilal zou voor het gesprek bij Op1 zijn excuses al aanbieden voor tijdens de uitzending van Beau, maar de ouders van het slachtoffer gaven aan dat ze dat onprettig vonden. Ook voor dit interview in de LINDA hebben de ouders van de jongen geen toestemming kunnen geven.

Entertainment
  • Shownieuws, telegraaf.nl
  • BrunoPress