Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britse vrouw betaalt 60.000 pond voor ‘gevaarlijk grote borsten’

Hoe groter, hoe... gevaarlijker?

Britse vrouw betaalt 60.000 pond voor ‘gevaarlijk grote borsten’

Valentina Rose heeft een set kanonnen waarmee je de gemiddelde vent knock out mee kan slaan. De mannen in haar leven hoeven zich echter weinig zorgen te maken vergeleken met Nicki zelf, want die gigantische voorgevel is vooral een gevaar voor haar eigen leven. “De dokters heb ben al gezegd dat het gevaarlijk begint te worden als ik doorzet met de vergrotingen en met het oog op medische complicaties kan het ondertussen levensgevaarlijk worden”, spreekt het 27-jarige model tegen The Mirror.

Maar stoppen zit er voor de Brit en haar twee bijzettafels niet in. Hoewel ze al 129.000 Britse ponden heeft neergeklapt voor haar uiterlijke operaties (60.000 voor haar borsten alleen al), staan er nieuwe plannen op de agenda. Buiten wat operaties om problemen tegen te gaan - Nicki haar bil-implantaten waren zo zwaar dat ze naar beneden begonnen te zakken - is de prioriteit duidelijk: de grootste borsten van het land.

Idool

Waarom? Dan moeten we de ogen toch richten op het idool van Nicki: de Franse ‘zangeres’ Lolo Ferrari, die rond de jaren voor de eeuwwisseling furore maakte met haar kolossale borstomvang van maar liefst 130 cm.

Een imposante set, wat wij zeker kunnen beamen nadat we ooit in Frankrijk met Lolo in gesprek verzeild raakten. Helaas heeft ze niet veel later door een overdosis pillen het leven gelaten, maar zoals je ziet is één ding duidelijk: Lolo blijft nog steeds mensen inspireren.

Bizar
  • Unsplash