Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Easytoys betaalt 10.000 euro voor de ‘fluit van Kuipers’

Björn Kuipers heeft zijn fluit vaarwel gezegd en EasyToys neemt hem maar wat graag over.

Easytoys betaalt 10.000 euro voor de ‘fluit van Kuipers’

Björn Kuipers heeft zijn fluit tijdens het duel tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijf schaal voor het laatst tevoorschijn gehaald. De arbiter uit Oldenzaal is gestopt met zijn werk als scheidsrechter en gaat elders aan de slag.

Veiling

Toen Kuipers realiseerde dat hij zijn gereedschap de rest van zijn leven weg zou gaan stoppen, besloot hij samen met Radio 538-dj Wietze de Jager om er iemand anders een plezier mee te doen. De twee zetten een veiling op, waarvan de opbrengst naar Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis zou gaan.

Het was even spannend voordat duidelijk werd wie zichzelf met de fluit van Kuipers zou gaan verwennen. Het bedrag liep op tot in de duizenden euro’s, maar uiteindelijk was er een duidelijke winnaar: EasyToys. De online eroticawinkel heeft uiteindelijk 10.100 euro moeten betalen om het werktuig van Kuipers binnen te brengen, maar daarmee zijn ze ongetwijfeld dik tevreden. Kuipers is dat overigens ook. “Ik denk dat het Emma Kinderziekenhuis er erg blij mee is en alle kinderen die hele goede hulp krijgen. Supergaaf”, sprak de scheidsrechter tegen Radio 538.

Extraatje

In het gesprek met de radiozender gaf Kuipers zelfs nog aan dat hij een ‘extraatje’ aan de hoogste bieder gaat geven. Speciaal voor EasyToys gaat Kuipers uit de kleren, want ze krijgen niet alleen de fluit, maar ook het shirt dat hij tijdens de wedstrijd droeg.

EasyToys zelf heeft sinds de veiling nog niets van zich laten horen, maar de sponsor van FC Emmen wordt vast vrolijk van het extraatje van de arbiter. Een suggestie van ons: geef die man ook een extraatje terug. Of nog beter: een extraatje voor zijn vrouw, want een man zonder fluit: dat is stiekem toch wat minder.

Sport
  • ad.nl
  • Pro Shots