Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Trillende schappen bij Kruidvat na samenwerking met speeltjesmerk EasyToys

De erotische webshop verdubbelt haar aandeel in Nederlandse winkels.

EasyToys

EasyToys is al langer te vinden in fysieke winkels. In 2022 lanceerde de webshop met Hema een lijn van seksspeeltjes die sindsdien verkocht worden in vestigingen van het bekende warenhuis, terwijl lingerieketen Hunkemöller een private toyscollectie toevoegde aan het assortiment. Ook heeft EasyToys twee eigen winkels in Groningen en in Den Haag. Nu breidt de webshop zijn bereik fors uit dankzij de samenwerking met Kruidvat, dat de erotische producten gaat verkopen in zijn vestigingen en online.

Drempelverlagend 

De verkoop van erotische producten van EasyToys door de drogisterijketen verlaagt voor mensen de drempel om deze artikelen te kopen, verwacht Joël Groen, commercieel directeur EasyToys. “Onze missie is dat iedereen plezier heeft en een gezond seksleven hoort daarbij. Het is daarom goed dat onze speeltjes verkrijgbaar zijn voor volwassen consumenten en dat is mogelijk door de toevoeging van onze producten aan het assortiment van Kruidvat.”

“Bij Kruidvat vinden we dat iedereen zich gezond, mooi en goed mag voelen”, zegt Anna Catharina Homan, category manager bij AS Watson Health & Beauty Benelux, waar Kruidvat onderdeel van is. “Het taboe rondom seksuele gezondheid wordt gelukkig steeds kleiner en het bereikbaar maken van deze producten draagt daar zeker aan bij. Ook zien we dat de verkoop van ons assortiment voor volwassenen al geruime tijd stijgt, waardoor het een logische stap is om dat verder uit te breiden.”

Gelimiteerde oplage

Voor Kruidvat heeft EasyToys een Explorers Box samengesteld die in gelimiteerde oplage beschikbaar zal zijn. Hierin is de Lily vibrator opgenomen, één van de best verkochte items van de erotiekgigant, en een Bullet vibrator. De box is bedoeld als een soort starterspakket voor mensen die meer plezier willen beleven in de slaapkamer. De set wordt aangevuld met een butt plug, glijmiddel op waterbasis en toy cleaner om de speeltjes schoon te maken.

Over EasyToys

EasyTo is onderdeel van de EQOM Group, Europees marktleider op het gebied van erotische producten. Met meer dan 100.000 bezoekers per dag en een aanbod van meer dan 14.000 erotische artikelen is EasyToys.nl de grootste webshop van de Benelux. De erotiekgigant is bezig met een Europese uitrol en is inmiddels in zeven verschillende landen te vinden. Met een team van specialisten adviseert en informeert de webshop de klanten via EasyToys Magazine en EasyToys TV. De missie luidt: een plezierig seksleven voor iedereen. EasyToys werd in 2007 door Eric Idema opgericht, en maakt sinds 2020 deel uit van de EQOM Group, voortgekomen uit het samengegaan van EDC en groothandelaar Eropartner Distribution. Onder aanvoering van CEO Marc van Boven wil de EQOM Group wereldspeler worden en de omzet uitbouwen naar 500 miljoen.

Over Kruidvat

Kruidvat telt ruim 1.250 winkels in Nederland en België en is met zo'n 25.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat wil gezond, mooi en goed voelen voor iedereen bereikbaar maken. Onder haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ biedt de drogisterijketen een ruime keuze uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health-, beauty-, en babyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment producten.

Lifestyle
  • Unsplash