Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Groningse supermarkten verkopen nu ook dildo's en trileitjes

Een halfje bruin, 2 ons kaas, 500 gram spinazie, 1 tril-ei voor anaal gebruik

Supermarkt

Niet alleen de grond trilt er regelmatig, ook de supermarktschappen beven vanaf vandaag lekker mee in Groningen. In de stad heeft supermarktgigant Jumbo de handjes ineengeslagen met 18+speelgoedfabrikant EasyToys. Dat betekent dat je nu bij twee filialen naast banketstaven ook trilstaven kunt scoren. En naast kippeneieren ook anale trileieren. Welkom in 2023.

En tja, waarom ook niet? Jezelf een slinger geven is tegenwoordig minder een taboe dan vroeger. Elke man poets immers met regelmatig z'n kanon, zoals elke vrouw weleens op haar eigen deurbelletje drukt.

Jumbo x EasyToys

Het van oorsprong Veendamse EasyToys slijt vanaf vandaag haar speeltjes bij twee vestigingen in Groningen: aan de Grote Markt in het centrum en bij De Beren nabij het Noorderplantsoen. Een zeer bewuste keuze, aldus een woordvoerder tegen RTV Noord. "Er komt daar een jong publiek en dat is de doelgroep van EasyToys."

Volgens de seksspeeltjesfabrikant is de samenwerking een poging om de producten uit de taboesfeer te halen. Vandaar dat ze nu tussen de komkommers en bananen liggen bij de lokale grootgrutter. Logisch.

Het feit dat EasyToys nu samen afoptrekt met meerdere Jumbo's in Groningen is logisch, aldus de supermarktketen, die nu al overtuigd is van de collaboratie. "Het is per slot van rekening een jonge, vibrante studentenstad."

En met het nieuwe aanbod in de schappen wordt die stad alleen nog maar vibranter, zo stellen wij ons voor...

Bizar
  • RTV Noord
  • Adobe Stock