Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Op zoek naar een date? Yolanthe ook!

Nog niet gelukkig in de liefde? Misschien kunnen wij je nog wel aan een zekere BN’er koppelen. 

Op zoek naar een date? Yolanthe ook!

Wesley Sneijder gaf laatst schoorvoetend aan Frank Evenblij toe dat hij droomt van een terugkeer naar Yolanthe. “Het is het belangrijkste doel in mijn leven”, sprak hij zelfs. “De rest staat op een laag pitje.” Helaas voor de oud-prof zit die reünie er niet in. Dat ziet Yolanthe namelijk niet zitten. Terug naar Wesley is, hoe graag hij dat zelf ook zou willen, namelijk geen optie meer voor de actrice. "Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag... Ik kan er nog om huilen”, vertelde ze aan tijdschrift Talkies.

Toch is het niet allemaal kommer en kwel, want hoewel de liefde van Yo aan de neus van Wes voorbijgaat, is er hoop voor ons Nederlandse mannen, want Yolanthe wants you! Of nouja, ze wil in ieder geval weer ‘iemand’ die voor wat romantiek en intimiteit kan zorgen. Naar eigen zeggen is ze niet actief op zoek, dus je moet Yolanthe niet meteen plat gaan bellen met voorstellen om een filmpje te pakken of een pizza te halen, maar ze is wel ‘klaar voor een nieuwe man in haar leven’ als die per ongeluk op haar pad komt.

Dus stel dat je haar opeens aantreft in de kroeg: misschien maak je wel een kansje. Dan moet je wel een echte man zijn natuurlijk.

Entertainment
  • Brunopress