Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Masturberen helpt tegen corona’

Coronavirus onder de leden? Misschien moet je eens tussen je eigen benen zoeken naar een oplossing. Volgens de eeuwig betrouwbare US Sun is daar namelijk een uitstekend middeltje te vinden.

‘Masturberen helpt tegen corona’

Samen krijgen we corona onder controle, maar in je eentje kan het blijkbaar ook. Althans, dat meent hormoontherapiespeecialist Jennifer Landa, die haar typemachine aangeslingerd heeft voor Men’s health. In het blad beschrijft ze dat een stevige sessie in de rukbunker een behoorlijke stijging in immuuncellen veroorzaakt. Tot 45 minuten na de climax zijn je witte bloedcellen extra gemotiveerd om binnenkomende virussen de deur uit te zetten.

Een stevige boost, maar geen permanente bescherming dus, tenzij je de godganse dag met de handkar gaat, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je daar nou zielsgelukkig van wordt.

Voor de vrouwen is er helaas minder goed nieuws. Het dames enkelspel heeft geen bewezen voordelen wat immuniteit betreft. Aan de andere kant heeft het verder geen nadelen, aldus een medisch expert in The Sun. Doe dus vooral een dappere poging.

Bizar
  • GeenStijl
  • Unsplash