Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britse vent laat zijn vriendin achter... voor haar moeder

In de krochten van het internet, op de plekken die het daglicht niet kunnen verdragen, wil er weleens een pareltje zo ongenadig hard oplichten dat het gewoon pijn doet aan onze ogen. En waar wij dus ook niet omheen kunnen, zoals bij dit stukje proza in de altijd betrouwbare Daily Mail.

Britse vent laat zijn vriendin achter... voor haar moeder

Het gaat over ene Georgina, een 44-jarige dame uit het Engelse Stow-on-the-Wold, een gehucht tussen Birmingham en Londen. Georgina is op relatief jonge leeftijd al oma, en niet van één kleinkind, maar van maar liefst zes, wat natuurlijk ook iets zegt over de werptechnieken van haar kroost.

Welnu, een van haar kinderen, Jess van 24, heeft net een kind gekregen met haar vriend Ryan, 29 en handelaar in autoonderdelen. Een echte womanizer, zoals Jess hem beschrijft, en daar heeft ze alle reden toe: toen Jess en hij tijdens de zwangerschap van Jess bij Georgina introkken en Jess hoogzwanger op de bank lag, werd het in de keuken iets te gezellig tussen Georgina en Ryan. Niet één vonkje sprong er tussen hen over, maar een halve bosbrand, uiteraard geholpen door een fles wodka. Nu zijn de rapen gaar, dat begrijpt u wel. Vooral omdat Ryan nu liever met Georgina door wil dan met Jess. Gewetenswroeging hebben ze geen van beiden, nog wel het best geïllustreerd door de woorden van Georgina:

“Kan gebeuren!” Een waarheid als een koe, maar het zou je moeder maar zijn.

Bizar
  • Facebook