Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de voorgevel van déze vrouw (37) maakte grote indruk op de mannen Vandaag Inside

Anke de jong en haar twee vriendinnen werden in één klap heel bekend dankzij Vandaag Inside-mannen Genee, Van der Gijp en Derksen. 

Anke de Jong

Donderdagavond vond de 59ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala plaats in theater Carré in Amsterdam. BN'ers trokken allemaal wat leuks uit de kast om zich vervolgens te laten fotograferen op de blauwe loper. Volgens de mannen van Vandaag Inside was er duidelijk één uitblinker: Anke de Jong. En dat had alles te maken met haar borstpartij in een laag uitgesneden jurk.

De Jong is het wel gewend om wat speciaals aan te trekken. Als hoofdredactrice van modetijdschrift ELLE weet ze als geen ander hoe ze goed voor de dag moet komen en doet dat dan ook regelmatig. Zo is op haar Instagram-pagina te zien hoe ze verschillende modeshows over de hele wereld bezoekt.

Waar ze normaliter vooral naar andere mooie mensen kijkt, zijn sinds donderdagavond alle ogen op Anke gericht dankzij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp, die het unaniem eens zijn over de 37-jarige hoofdredactrice.

"Zo, zo! Wie is dat?!" wordt er geroepen in de studio van VI als Anke in haar sexy jurk in beeld verschijnt.

Uitgenodigd bij Vandaag Inside

Donderdagavond zijn de mannen al helemaal in de wolken door Ankes voorgevel, maar een dag later gaan ze er vrolijk mee verder. Wilfred Genee komt namelijk met groot nieuws: het Televizier-optreden van de ELLE-hoofdredactrice heeft haar een golden ticket opgeleverd - ze mag aanschuiven in de studio van VI.

"Maar wel die jurk aan, hé?" vraagt Derksen aan Wilfred.

Daarover kan Genee heel kort zijn: "Die jurk is een voorwaarde hoor."

Toch zouden de mannen hun eigen vrouwen niet zo snel de deur uit laten gaan in zo'n jurk. Wilfred vraagt Hélène, die ook aanwezig is, hoe haar kerel zou reageren als zij zo de straat op zou willen gaan.

René en De Snor geven al antwoord voordat Hendriks zelf kan reageren: "Jij komt de deur niet uit!"

Hélène zelf denkt ook dat ze de voordeur niet zou halen. Maar gelukkig voor de 65-jarige vriend van Hendriks hoeft hij zich geen enkele zorgen te maken. De presentatrice zelf zou de jurk namelijk nooit aandoen. "Maar ik vind het haar heel mooi staan."

De mannen zijn het helemaal met Hendriks eens. Volgens Derksen moet er zelfs een nieuwe prijs worden toegevoegd aan het Televizier-gala: 'De tietenring!'

Wanneer Anke aanschuift bij VI is nog onduidelijk, maar ze heeft vast genoeg te vertellen. Naast het feit dat ze een mooie verschijning is, heeft Anke namelijk een behoorlijk CV. Zo werd ze ooit de jongste hoofdredacteur van ons land, runde ze modeblad Glamour en heeft ze de podcast Zogenaamd Succesvol met de ex van Dave Roelvink en strafrechtadvocate Julia Mekkes. Hierin praten de dames over hoe zij tot succes zijn gekomen en welke blunders ze hebben gemaakt.

Nu maar afwachten of ze drie kwartier kan overleven aan tafel bij bij Derksen, Van der Gijp en Genee. Met of zonder laag uitgesneden galajurk.

Entertainment
  • Vandaag Inside, ELLE Magazine
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • KIJK