Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Op Cocktail tour tijdens de Bacardi Rum Maand

Ook dit jaar maakt BACARDÍ er een Caribisch feest van in de maand juli. Tijdens de Rum Month wordt je een maand lang verrast met vernieuwende cocktails die te drinken zijn in deelnemende cocktailbars door heel Nederland. Op verschillende dagen viert BACARDÍ drie iconische cocktails. Zaterdag 10 juli staat in het teken van National Piña Colada Day, zondag 11 juli is het National Mojito Day en National Daiquiri Day wordt gevierd op 19 juli.

Op Cocktail tour tijdens de Bacardi Rum Maand

Wil je op cocktail tour tijdens de Rum Maand? Alle deelnemende BACARDÍ Rum Month bars in Nederland te zijn te vinden via de venue locator op de website. Tijdens de Rum Maand wordt er dit jaar daarnaast extra aandacht gegeven aan de BACARDÍ Spiced, die wordt gemaakt met een gouden rum die is gerijpt in gebrande vaten van Amerikaans eikenhout voor een lichte rooksmaak. Hierna wordt de rum geblend met specerijen voor een uitgesproken, maar zachte smaak.

Zelf thuis aan de slag kan natuurlijk ook. De BACARDÍ Spiced is perfect voor een klassieke rum-cola, puur on the rocks of, onze favoriet deze zomer, als Spiced & Stormy cocktail.

De Spiced & Stormy

  • 50ml Bacardi Spiced
  • 15ml limoensap
  • 100ml Gingerbeer (top met gingerbeer)

Enjoy!

BACARDÍ Spiced is verkrijgbaar bij de lokale slijterijen

Lifestyle
  • Bacardi