Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Donald Trump lanceert eigen social medium

Twitter? Facebook? Waarom zou je dat nog gebruiken als er een veel beter social medium is? The best, the greatest!

Donald Trump lanceert eigen social medium

Op 4 juli is het voor iedereen in de VS feest. Op die dag viert men in het land van hamburgers en obesitas hun onafhankelijkheid, die ze kregen na een bloederige oorlog met de Engelsen. Na 2021 is dat niet de enige historische gebeurtenis op 4 juli, want op die datum lanceert Donald Trump dit jaar zijn eigen sociale medium.

Het platform van de voormalig president heeft de naam GETTR, een combinatie van de woorden get en together. Plannen voor het medium werden gemaakt zodra Trump van alle andere platformen afgeknikkerd werd. Nu, zo’n zeven maanden later, is het dan eindelijk zover.

Het project staat overigens niet onder leiding van Trump, maar onder Jason Miller, zijn belangrijkste adviseur. Volgens hem kan iedereen straks meegenieten van GETTR, want het is de bedoeling dat het “uiteindelijk een globaal platform wordt, niet alleen voor conservatieven in de Verenigde Staten”, zoals hij vertelde in gesprek met Fox News.

Opening

Hoewel de feestelijke opening van GETTR pas op Independence Day plaatsvindt, is de website al van het slot. Iedereen die wil kan er een account maken, en zelfs al posten. Opvallend genoeg heeft de don zelf nog geen profiel op de site, maar dat zal ongetwijfeld binnen de kortste keren gebeuren.

Nieuws
  • Pro Shots